Благо показа тузарския си дом в Бали, където живее с новото си гадже (снимки)

Благой Георгиев очевидно вече е продължил напред след скандалната си раздяла със Златка Райкова и е заминал да живее чак в Бали, заедно с новата си любима. Припомняме ви, че футболистът и плеймейтката се разделиха, след като блондинката разбрала, че Джизъса ѝ слага рога.

Новото си гадже той срещнал във фитнеса и очевидно е било от пръв поглед, тъй като отношенията им се развили много бързо. Златка също вече има нов приятел, но дали и при нея случаят е сходен, или го прави, за да си отмъсти на Георгиев, не е известно.

View post on Instagram
 

Към днешна дата Благо живее в Бали, където се шири в огромен тузарски имот с гледка към океана, за който брои около 2500 евро на месец. Говори се, че съвсем скоро три от четирите му деца ще му гостуват в новия дом, а Златка не била никак доволна от факта, че синът ѝ Благой-младши ще пътува толкова далеч и ще се запознае с новата изгора на Джизъса.

Порасналите Йоана и Давид пък, които са от връзката на футболиста с Христина Витанова, се вълнували много от предстоящото им пътуване.

Четете още: Наистина ли Благо Георгиев ще гледа децата си в Бали?