Благо за Полина: Винаги ще я обичам

05 юли 2022 | 13:58
13304
5
снимки: Instagram
5

Изглежда, че заклетият завоевател на женски сърца, Благой Георгиев, най-накрая си е намерил майстора. Може би е твърде рано да се каже, но досега не сме чували той да заявява толкова категорично любовта си към някоя от предните красавици, които дори му родиха деца. 

Джизъса опроверга слуховете, че Полина е бременна, но не отрече, че двамата искат да станат родители и че е възможно съвсем скоро това да се случи. Футболистът се ожени за новата си любима миналия уикенд, като тържеството бе в хотелския комплекс на родителите на булката във Велинград.

 

Бракосъчетаването на двойката предизвика вълна от коментари в мрежата, като повечето от тях бяха по-скоро иронични, други пък изразяваха надежда, че Поли няма да е поредната красавица, зарязана от Георгиев заради друга. Изглежда, че той наистина е влюбен и вече е сложил на край на ергенския си живот:

„Отварям нова страница в живота си с Поли. Досега беше ергенски живот, но вече ставам семеен мъж. Любовта ни порази от пръв поглед. В продължение на години сме се разминавали, но по-важното е, че сега се открихме. Много се обичаме и се надявам, че винаги ще е така!“ - заяви пред „Уикенд“ щастливият младоженец.

Четете още: Ексклузивно: Силвия Петкова и Зоран официално разделени

Още по темата

Коментари

5 Аз
  16 юли 2022 | 09:53 отговор
 

..."в продължение на години сме се разминавали" ????Къде бре ,в парка докато се учила да ходи ли?

 
4 ...
  08 юли 2022 | 09:14 отговор
 

Прекалено много и прекалено често се появявят такива дет ,,винаги" ще ги обичаш,брат... Като с децата си...обич само на думи и няколко десетки срещи не върви...

 
3
  06 юли 2022 | 15:06 отговор
 

 
2 Виола
  06 юли 2022 | 15:06 отговор
 

Ще поживеем,ще видим !

 
1 lord Satan
  06 юли 2022 | 09:55 отговор
 

да не е луд да я зареже, коврата (татко й) има кинти и е яка ебалка, кво повече му трябва? Оная Златка трябваше да продава гащи и блузи, за да го издържа, докато тая е обезпечена

 

Добави Коментар

Най-четени