Автор
Христина Кирилова

Благой възмутен, Татяна е бясна: Цецо и Ермина са гаджета?

Бурни страсти се разпалиха в снощния епизод на "Сървайвър", след като мини коалицията Цецо и Ермина изгони Павел от шоуто. Останалите участници бяха меко казано възмутени, а в сърцето на интригата стоят съмнително близките отношения между двамата.

Слухът, че Цецо и Ермина може би са гаджета стигна чак до "Островът на отшелника", където в момента са спряганите за двойка Благой и Мария, а снощи към тях се присъедини и Геновева, която беше номинирана за изгонване.

View post on Instagram
 

Според Джизъса, който вечно е в любовна интрига и който все още се вижда, че носи брачната си халка, макар и съпругата му Поли да е подала молба за развод, беше категоричен, че Цецо и Ермина имат връзка. Не скри и възмущението си от това, но тъй като самият той редовно е забъркан в подобни отношения, не продължи с коментарите по техен адрес.

View post on Instagram
 

Истински ядосана обаче остана Татяна, която пък познава горчивия вкус на предателството и застава остро срещу изневярата. Гневът ѝ бе пробуден от факта, че Цецо има сериозно приятелка извън шоуто и според нея не е честно да демонстрира близки отношения с Ермина, която от своя страна, също знае за връзката му. Въпреки това обаче двамата продължават да показват взаимните си симпатии, като снощи видяхме и жеста, който Ермина поднесе на Цецо за рождения му ден - дървена плочка, върху която е написала послание и дори се е подписала като "Пилето", а него нарича "Слънце мое".

Двамата все още не са коментирали отношенията си, но ви припомняме, че още при влизането си в шоуто, Цецо категорично заяви, че има сериозна приятелка. Но дали и той няма да последва примера на Благо?

Четете още: Боряна от "Ергенът" се щракна само по цвете (снимка)