Автор
Христина Кирилова

Бонбонова се щракна чисто гола и показа как е изглеждала преди корекциите (снимки)

Благовеста Бонбонова, която бе сред най-нашумелите участнички от "Ергенът", все още предизвиква засилен интерес с провокативни снимки в мрежата. Секси миньончето, чиято постъпка в шоуто предизвика истински фурор, а именно когато реши да впечатли Виктор, като си свали бельото пред него, споделя все повече за себе си и напълно задоволява любопитството на последователите си.

Красавицата реши дори да не остави нищо на въображението след последната си публикация в Инстаграм, която можете да видите ТУК. На снимката Блага е чисто гола, но е направила опит за артистичен кадър, като е снимала отражението си в прозорец. Безспорно акцентът пада върху задните ѝ части и се вижда, че вече е натрупала много тен покрай почивките си на морето, които сякаш нямат край. А ето и как описа голата си снимка:

View post on Instagram
 

"Голота = Свобода. Свобода от задръжките и критиките на така нареченото модерно общество..."

Съвсем очаквано, публикацията е натрупала над 5 хил. харесвания само за ден и е отрупана с над 100 коментара.

Като всяка популярна дама, Блага не пропуска да сподели и сторита, в които показва какви ги върши във всекидневието си, а също така и отговаря на въпроси от последователи. Като че ли преобладават тези, свързани с корекциите по лицето ѝ и се оказа, че на Бонбонова изобщо не ѝ липсват такива. Тя сподели, че си слага малко хиалурон за по-плътни устни и се подлага на ботокс. Бонбонова обаче не крие как е изглеждала преди корекциите и сподели снимка отпреди няколко години:

В следващото стори тя показа и как е изглеждала на бала си, тъй като е получила немалко молби да качи кадър от точно това събитие.

Четете още: Сочно! Дара влезе в сезона на дините