Автор
Христина Кирилова

Борис Дали ще се окаже магьосник: Спасил Преслава от зли сили

Известно е, че отрицателната енергия съществува и силата ѝ не е никак за пренебрегване, а много популярни личности, освен на обожанието от страна на феновете, попадат и на много "лоши очи". Факт - не всеки ни мисли доброто, а уроките могат да ни застигнат, дори и да не са изпратени умишлено към нас. Ето защо повечето известни личности са добре запознати с ритуалите, които помагат срещу черните магии, а Борис Дали е истински специалист по тази част.

Самият той разкри, че преди години е спасил Преслава от уроки, когато били заедно на участие в Палма де Майорка. Певецът сподели, че спазва много добре познат ритуал срещу уроки и негативна енергия, който представлява гасене на кибритени клечки във вода. По време на действието, той изрича думи, които обаче не споделя публично, защото те ще изгубят своята сила. Думите трябва да останат в тайна, за да бъдат ефективни.

View post on Instagram
 

И така в славното минало, когато Борис Дали и Преслава били заедно в Палма де Майорка, фолкзвездата станала обект на лоши очи и прихванала уроки, заради което изведнъж се почувствала зле и получила силен главобол.

"Вечерта се прибрахме в хотела, а тя непрекъснато повтаряше, че й е лошо, боли я глава. Аз й казах, че ще й пригася вода. „Нали знаеш как правят бабите: гасят клечки във вода и се оправяш!“ Но в Палма няма като при нас дървета и клечки навсякъде. Излязох от хотела, поогледах се, но само палми – няма кибрит, няма дървета, няма клечки. И почнахме да се чудим с Преслава откъде да намерим клечки.

View post on Instagram
 

В стаята имаше един гардероб - опитах се да отчупя от неговите дъски. И изведнъж, като дръпнах по-силно, той направо се разпадна на земята целият (смее се). И почнахме да се притесняваме, защото хотелът беше доста хубав и какво ли ще си кажат за нас - що ли са правили тия, на каратисти ли се правят и т.н. Но въпреки всичко пригасих вода на Преслава и тя се оправи“, разказва Дали пред "Телеграф".

Певецът и до днес прибягва към този ритуал за най-близките си.

Четете още: Попиляха Пиленцето от Монако, преобрази се тотално (снимки)