Бременна ли е Джулиана Гани и ще вдига ли трета сватба скоро?

Джулиана Гани сподели съкровени детайли за отношенията си с новия мъж до себе си и за втората си бременност. Пред "България днес" Мис силикон 2013 прави откровени признания около случващото се около нея в личен план.

На въпроса ще има ли скоро сватба и какво ще отговори на слуховете, че е бременна с второ дете, тя отговаря така: "Това е твърде лично. Не мога да отрека слуховете, но и не мога да ги потвърдя. Мога само да кажа, че на този етап няма да има трета сватба." Сигурно обаче е, че засега трета брачна церемония в живота ѝ не се предвижда скоро.

View post on Instagram
 


Припомняме, че за миналата година Гани бе на второ място за най-търсена личност у нас в Гугъл. Самата тя обаче изобщо не е знаела за това. "Дори не знаех за тази класация. Бях много изненадана от този факт, че съм толкова напред. Научих, докато бях на снимки. Телефонът не спираше да звъни. Оказа се, че са Би Ти Ви "Новините". Те ми казаха, че след премиера Кирил Петков аз съм най-търсената личност в България. Честно да кажа, нямам идея защо. От една страна, може би защото съм успешна в начинанията си. От друга, заради скандалите в последните няколко месеца между мен и бившия ми мъж. Хората се интересуват от клюката - разводът, детето, интригата. Това ги тласка явно да търсят, да четат и да им е интересно, разказва тя по повод завидния си успех в интернет.

View post on Instagram
 


Що се относя до скандалите ѝ с Илиян, тя не крие, че те не са приключили напълно. "От бившия ми мъж излиза все нещо ново. Той си води всякакви нови дела. Опитът му да ми опетни имиджа не се получи. Мога да кажа, че благодарение на скандалите съм станала още по-успешна в интернет", смята тя.

Със сина си Давид тя се вижда всяка седмица от петък до неделя. "Уикендите е при мен. Най-често го водя в Пловдив, за да го види баба му. Сега, в по-топлите дни вече, ще го водя по комплекси, за да може да се забавлява на воля, да тича, да си играе с децата. През седмицата Давид е при баща си. Той го води на ясла. Опитваме се да се разбираме, въпреки че е трудно. Но се стараем в името на детето", разказва Гани.

View post on Instagram
 

Преди два месеца Джулиана ляга отново под ножа, за да си коригира за пореден път носа. Пред изданието тя не крие и цената, за която се е бръкнала да плати въпросната интервенция - 4200 евро. "Висока е сумата, но е направена при един от най-добрите лекари, който се е грижил за Николета и Азис. Носът ми вече е по-тънък и чип. Много съм доволна. Засега не обмислям да си правя нещо. Но... не се знае", допълва още русата изкусителка.

Блондинката споделя и как се развива животът ѝ в професионален план. "Вече съм бизнесдама. Има собствен бранд. Регистрирах си фирма. Марката ми ще е изцяло насочена към жени - за коса, за добър сън и т.н. Няма аз да го рекламирам, а ще наемам известни за тази работа. Винаги съм мечтала да се занимавам с нещо мое. Логото на бранда е вдъхновено от една моя фотосесия. На снимката съм с една капела. Много я харесвам и реших това да ми бъде емблемата."

Джулиана признава още пред медията, че най-сетне си е купила и апартамент в София. Досега е живяла все на квартира, но решила, че ѝ е време да има нещо свое. Апартаментът ѝ, който се намира в полите на Витоша, още се строи. Ще е готов в края на 2024 г.

"Ще направя цяла армия от популярни личности, които да работят с мен. В интернет е бъдещето. Това е новата модерна професия. Хората може да подценяват това, но се изкарват много пари", допълва Джулиана Гани.

View post on Instagram
 


Четете още: Джулиана Гани започна нова търговия! А дали е безопасна?