Автор
Христина Кирилова

Черната Златка цепи стотинката, няма да повярвате за какво спестява

Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка, е решила да спестява и буквално цепи стотинката на две, споделят неизвестни източници от обкръжението на плеймейтката.

Говори се, че красавицата с перфектно тяло е започнала нови бизнес начинания с цел да спести повече пари и да натрупа капитал, а причината е повече от хубава. Оказа се, че Златка мечтае да изпрати сина си Мирослав в чужбина, където да продължи образованието си и да има хубав живот без лишения.

View post on Instagram
 

Затова секси брюнетката е пуснала собствена линия от бански костюми, като цените на артикулите не са никак скромни. Наскоро Димитрова започна и платен курс от тренировки за отслабване в домашни условия, който е на цена от 79 лв. За да бъде максимално спестовна, Златка която в момента прекарва дните си на "Каваци", е отказала и посещенията във фитнес залата.

View post on Instagram
 

Самата тя споделя, че от 5 месеца тренира единствено у дома, при това с леки тежести и че тези тренировки са ѝ напълно достатъчни, тъй като разполага с достатъчно добро оборудване.

Четете още: Пиленцата от Монако: Всеки ден ни е мръсна и бясна гъзария