Автор
Woman.bg

Честно ли е? Хокат Кейт Мидълтън, че не си е боядисала корените

На Кейт Мидълтън хич не ѝ е лесно, признаваме си съвсем чистосърдечно. Макар и протоколни, задълженията ѝ са многобройни, а като добавим към тях и грижите за три малки деца...явно съвсем няма време за себе си. Горката Кейт! Само че тя няма право на грешка, всички я следят под лупа и се стигна дори до там, че търпи критика за това, че не си е боядисала корените на косата. По време на събитие на Кралската фотографска общност, чийто патрон е херцогинята, 37-годишната Кейт се появи пред младите фотолюбители с лека рокля и сандали на платформа. Вече можем да забравим, че Елизабет II мрази подобни обувки и дори е забранила на съпругите на внуците си да ги носят. Тя явно си има по-важна работа от това да следи кой какви сандали е обул. Но да се върнем на Кейт – тя за пореден път беше прекрасна, стройна, весела и мила. Можем да се любуваме на снимките ѝ до безкрай.



Впрочем, мнозина обърнаха внимание не само на стройната фигура на многодетната майка и на романтичния ѝ тоалет, но и на небоядисаните корени на косата и побелелите косми. И се започна… „Херцогинята няма пари за боя за коса?“, „Нашите жени не биха се показали така пред хора“, „Кейт се оказа не чак толкова идеална“ – това са само част от коментарите, които виждаме под тези снимки.

Разбира се съпругата на принца има пари за боя за коса – но може да не разполага с достатъчно свободно време. Всички сме чели ежедневното ѝ разписание и знаем, че тя е на крака от ранна сутрин. А и какво му е толкова фаталното да се появиш пред публика с израсли корени на косата? За тези гъсти и красиво сресани кичури пак мнозина могат да ѝ завидят.

Четете още: Чална ли се Селин Дион на стари години?