Дарина Павлова напусна Дубай. Вечеря с американски милионери във Флорида

След като напусна Рим и изкара повече от година в Дубай, Дарина Павлова заживя във Флорида и отново изненада последователите си в социалните мрежи с решението си.

Дипломираната актриса се наслаждава на слънчевите лъчи в Маями и е чест посетител на един от най-скъпите местни ресторанти "Милос", където вечерят американски милионери.

Дарина е в трескава подготовка и за своя 58-и рожден ден на 30 май, който ще посрещне с грандиозно парти с отбрани гости и фойерверки. По всяка вероятност за него ще пътуват и някои известни българи, с които Мадам Мулти е близка от години. А през лятото ще стегне куфарите за кинофестивала в красивия пристанищен град Иския в Италия, който тази година ще се проведе от 17 до 27 юли.

На него по традиция се събират знаменитости от световната филмова и музикална сцена, а Дарина е традиционно желан гост на партитата. В предишни години Мадам Мулти по цял ден беше в компанията на топ продуценти и дъщерята на Фил Колинс – актрисата Лили Колинс.

Вдовицата на Илия Павлов продължава да се занимава с продуцентство и е в тесен контакт с израелско-американския основател и главен изпълнителен директор на „Милениум Филмс“ Ави Лернер, който прави основно екшън филми.

Освен това Мадам Мулти работи по различни проекти на един от най-богатите мъже в Близкия изток Акрам Микнас, който е свекър на доведената ѝ дъщеря Венцислава. Микнас притежава огромна империя в хотелиерската индустрия, бизнеса с недвижими имоти и е собственик на една от най-мощните рекламни агенции в Дубай.

Неговият син Тарек е женен за голямата щерка на Илия Павлов – Венцислава, която е от първия брак на покойния бос на „Мултигруп“ с Антоанета Чергиланова. Тарек и Венцислава са семейство от 2014 година и живеят в Дубай с двете си деца – Алба на пет години и малкия Микнас, който проплака в началото на 2020.

Въпреки че Дарина е мащеха на Венцислава, двете са в чудесни отношения и тя живя при доведената си дъщеря близо година в Дубай като истинска принцеса.

Покрай заможните си роднини Мадам Мулти излиза на вечери с шейхове, желана персона е на всички светски и бизнес събития в емирствата и има контакти с едни от най-влиятелните местни знаменитости. На своите партньори, сред които милионери от Саудитска Арабия, Дубай, Бахрейн, САЩ, Русия и Белгия, Микнас представял тъща си като посредник по инвестиции и развитие, пише "Галерия".

Четете още: Фики се качва на театралната сцена - играе в постановка с Руслан Мъйнов