Автор
Люблена Папазова

Даяна Ханджиева: С Данчо ще запазя отношенията си, няма да се виждам с Петър

Даяна Ханджиева, която напусна „Фермата” преди дни, се превърна в една от най-обсъжданите жени в България. Актрисата е на 26 години от София и е кръстена на покойната лейди Даяна. Стана известна с ролята си в сериала „Скъпи наследници”, но пред woman.bg призна, че истински разпознаваема се е почувствала след „Фермата”. За отношенията й с бившия Кристиян Ставрев фокусника Йордан, голяма й фамилия и хранителния режим я разпитахме, а тя отговори чистосърдечно на всички въпроси.

-Влязохте във „Фермата” с идея за рестарт на актьорската ви кариера. Получихте ли вече предложения за нови участия и бихте ли влезли в други риалити формати?
-Всяка изява, независимо дали в телевизията или в театъра, за мен е плюс. След като излязох от „Фермата” получих няколко обаждания с предложения, но повече не мога да издам. „Фермата” бе единственото риалити, в което исках да взема участие заради желанието на продукцията да върне българите към българското. В експерименталните предавания, в които се цели основно сеир, не ми се иска да влизам. След като участвам в някакво предаване, искам то да съдържа стойности, важни за мен.

-Станахте известна със сериала „Скъпи наследници”. Лесно ли се свиква със славата?
-Известността след сериала „Скъпи наследници” няма нищо общо с тази след „Фермата”, която добих само за три месеца. Сега определено имам много по-голяма популярност в сравнение със сериала, защото там съм в роля и зрителите не се интересуват чак толкова много от актьора.

Даяна със сестра си

-Как поддържате фигурата си и не ми казвайте, че всичко е ген..
-Ще трябва да ви разочаровам и да ви кажа, че всичко е ген. Никога не съм спазвала тежки хранителни режими, но цял живот съм спортувала. Не съм го правила обаче с цел оформяне на тялото, а по-скоро за забавление. Ям всичко и то доста.

-Имаше доста спекулации от зрители, че във „Фермата” сте под грижите на гримьори и стилисти, дори един от продуцентите обяви, че Петър се епилира редовно. Как се поддържа такъв прекрасен външен вид като вашия в планината?
-Нямахме никаква помощ от никого в това отношение. Всяка от жените сама се грижеше за себе си със собствените гримове и козметични продукти. Аз съм доста доволна от външния си вид в естествената му форма, така че не трябва да полагам много грижа.

View post on Instagram
 

- Как гледате на пластичните подобрения? Много ваши колежки не крият, че имат такива..
-Пластичните подобрения стават все по-популярни и то сред млади и естествено красиви жени, което не ми допада. Бих прибягнала до пластична хирургия, ако нещо, не дай си Боже, трябва да се оправи, но не и да си правя този тунинг, който доста млади девойки вече си приложиха. Определено не искам да си пипам нищо по лицето на този етап и няма как да ме видите с устни като на Жанета. В момента съм абсолютно удовлетворена от външния си вид, пък и смятам, че мъжете си падат по естествена красота. Затова смятам да запазя това си предимство.

-Има ли развитие във връзката ви с Кристиян Ставрев - спортиста от САЩ, с когото бяхте гадже преди да влезете в предаването?
-Това момче винаги ще бъде много ценно за мен, но не искам да говоря много за личния си живот, защото така или иначе той не е работа на хората. С него винаги ще сме в добри отношения и ще се постарая да запазим най-хубавите си отношения.

View post on Instagram
 

-Значи нямате бъдеще заедно...
-Не го разбирайте точно така…

-С Данчо ще продължите ли да сте приятели? А с Петър?
-С Петър няма да поддържам връзка. С Йордан ще запазим близките си приятелски отношения.

-Кръстена сте на принцеса Даяна. Вдъхновение ли е тя за Вас и как си обяснявате нестихващия интерес към живота ѝ?
-Желанието на хората за разкриват мистерии-защото в живота й има доста мистерии-както около смъртта, така и във взаимоотношенията с кралското семейство, явно никога няма да стихне. Докато нейната история не бъде докрай довършена, интересът ще го има. За мен тя определено е вдъхновение, но искам моето усещане за нея да се запази автентично, затова не чета някакви клюки или новини. Предпочитам чистия образ, който имам в главата си, да се запази такъв.

-Фамилията ви пък Ханджиева. Имате прадядо с хан?
-Знам, че много назад в родословното дърво има прадядо ханджия. Пропуск е, че не съм се ровила назад в историята на семейството и ще гледам да го наваксам. Фамилията ми е рядка и уникална и смятам да си я запазя, затова ако се омъжа, ще съм с тире. Благословена съм с огромно семейство, което много ме подкрепя. Всички сме близки, до една здравословна степен. Никой обаче не влиза в личното пространство на другия и всеки сам се развива в неговата си насока.

През декември раздаваме страхотни награди. Как да се включите в надпреварата, вижте тук...



Четете още: Милена от "Фермата" разкри най-голямата си тайна