Милена от "Фермата" разкри най-голямата си тайна

10 ноември 2020 | 22:17
7662
1
bTV
1

Най-недолюбваната участничка в риалитито „Фермата“ - адвокатката Милена, най-сетне разтвори душата си и изплака болката от незачитането и лошото отношение към себе си пред участниците в предаването. От самоуверена участничка, която никога не пада по гръб, тя се превърна в уязвима жена и разкри най-дълбоко пазената си тайна. „Когато съм с клиенти не се притеснявам да говоря, да ги защитавам. Но вкъщи винаги мълча - на мъжа ми, на дъщеря ми, на майка ми. Родителите ми бяха много взискателни и ме възпитаха у дома да се съобразявам и да пазя поведение, пренебрегвайки себе си“, призна юристката и за първи път от началото на шоуто се разплака горчиво.

След искрената си изповед 42-годишната Милена се почувства пречистена и се закани да смени курса. „Искам да заявя на близките ми - това не ми харесва! Искам, като се прибера вкъщи, да кажа на дъщеря ми да спре да реве, на мъжа ми - да спре да крещи, а на майка ми - да престане с всички претенции към мен. Искам да съм открита, това ще ми донесе по-щастлив живот“, обяви през сълзи адвокатката. Припомняме, че пловдивчанката Милена Станджикова вече веднъж напусна предаването, но се върна повторно след изтощителна битка с останалите изгонени жени. Тя се прояви като доста властна и безкомпромисна шефка, докато бе фермер на седмицата и провокира масово недоволство срещу себе си.

Най-голямата й врагиня - Надя, все още не може да преглътне, че юристката остана в шоуто, докато Ангел е вече извън него. От визитката й стана ясно, че тя преследва мечтите си, без да рискува отношенията в семейството си. Отказва се от изтощителни, но доходоносни професионални проекти, защото съпругът й не иска кариеристка, а спокойствие, домашна храна, възпитани деца и здрава жена.

Днес Милена се радва на 17-годишен брак, две деца и живот, изпълнен с адреналин. Вместо да купи нов апартамент, семейството й решава да инвестира парите си в хобитата и общи преживявания. Всички заедно се забавляват, карат мотори, уиндсърф, кайтсърф и ски, стрелят с лък, танцуват салса и пътуват с кемпер. Явно обаче нещата хич не са толкова розови в семейството и освен музика, в дома им се чуват и крясъци.

Четете още: Ще почиваме в България за празницитеОще по темата

Коментари

1 Честно казано
  01 декември 2020 | 11:04 отговор
 

Бъди и в къщи такава,каквато си във фермата. Всички в семейството ти трябва да осъзнаят, че благодарение на теб са такива в момента.Не им се давай!Който не те харесва, просто ти завижда, че не може да бъде като теб!!!!

 

Добави Коментар

Най-четени