Покрай участието си във "Фермата" актрисата Даяна Ханджиева успя да насочи вниманието ни върху любовния ѝ живот. Появиха се дори предположения, че е започнала връзка с един от участниците, но по-късно научихме, че той е предпочел годеницата си. Сега Даяна отново е в обятията на бившия си приятел, с когото бе разделена известно време.

View post on Instagram
 

Една от причините актрисата да прекъсне отношенията си с него бе, че той живее в САЩ и разстоянието пречи на любовта им, но явно те са преодолели тази бариера и двамата пак са заедно и дори позираха за рекламни снимки на вино. Сега Ханджиева и половинката ѝ са категорични, че са се преоткрили, този път много по-истински. Повратната точка в отношенията им настъпила, когато Даяна излязла от "Фермата" и видяла, че любимият ѝ Кико Ставрев не е пропуснал нито ден да ѝ съобщи какво е правил и колко много тя му липсва. И дори флиртът ѝ с фокусника Данчо не е успял да пречупи бившия ѝ.

View post on Instagram
 

В момента любимият на актрисата се е завърнал в България и е решил да остане тук за постоянно. По този начин любовта между двамата ще може да заживее нов живот.

Четете още: Дъщерите на Сталоун в прегръдките на един от най-красивите мъже в България