Дъщерите на Сталоун в прегръдките на един от най-красивите мъже в България

Две от дъщерите на Силвестър Сталоун се озоваха в обятията на един от най-красивите мъже в България.

Насред пандемията от коронавируса наследничките на холивудския ас посетиха елитен френски ресторант в Ню Йорк, където нашенецът работи като човек, който предразполага клиентите да се чувстват в заведението като у дома си.

What a great night @lebilboquetpalmbeach !!! Thanks for stopping by @sistinestallone @scarletstallone

Публикувахте от Martin Martinov в Петък, 12 февруари 2021 г.

Става дума за носителя на титлата „Мистър България 2009“ Мартин Мартинов, който през 2014 г. бе един от участниците във „ВИП Брадър“. Там именно се разкри, че красавецът е имал любовен романс с Евгения Калканджиева, по времето когато е работел за агенция „Визаж“.

Birthday Boy and family !

Публикувахте от Martin Martinov в Вторник, 3 ноември 2020 г.

Систин и Скарлет Сталоун останали приятно изненадани, след като научили, че Мартин е от България. Причина за това е, че баща им неведнъж им говорил за родината ни, и то само хубави неща. Известно е, че актьорът беше няколко пъти за снимки в страната ни.

Ресторантът, в който Мартинов работи като дешуприказчик, се слави като един от любимите на нюйоркския хайлайф, пише „24 часа“. В него често отсядат знаменитости от световен калибър, сред които Ума Тарман и Доналд Тръмп със семейството си.

Мартинов е и бивш годеник на Мис България 2002“ Теди Бургазлиева. Самият той никога не е криел, че именно тя му е помогнала да се адаптира в Ню Йорк, което от своя страна ги сплотило. Благодарение на подкрепата ѝ той до ден днешен хранел към Теди дълбоки приятелски чувства.

Още по време на участието си в риалити шоуто Мартин сподели пред съквартиранти, че в Америка не се пробива лесно в Америка. Там се работило по 15 часа 7 дни в седмицата, а с парите, които получаваш, можеш да си платиш само кредитните карти.

Exactly 10 years ago , today I came to the states . Feels like yesterday ... Time truly flies ! #bestisyettocome #usa #newyork

Публикувахте от Martin Martinov в Събота, 5 септември 2020 г.

Четете още: Фенове питат Деси Слава: Леле, какво се е случило с лицето ти? (снимка)