Ден след ден научаваме нови факти около последните месеци от живота на Денис Теофиков, който си отиде без време от този свят. Изминаха почти две седмици от внезапната му смърт, а вече стана ясно, че е бил тормозен от продуцентите си, че единственото му желание е било да пее и да прави феновете щастливи със страхотния си глас, че е единствено дете на музиканти и че е имал приятелка, която го обича с цялото си сърце.

Името на любимата на Денис е Алекса, която поддържа спомена за него жив, с помощта на всекидневни публикации в мрежата. От някои научаваме и нови факти около Денис, а от други просто си личи колко силна е била любовта им. Оказа се, че двамата са заедно още от 2018 г., когато Алекса е била едва на 16, а през последните месеци от живота на Теофиков, двамата планирали и да станат родители:

View post on Instagram
 

"Мечтаехме... Мечтаехме да имаме и ние наше детенце, дори и име му бяхме измислили... Обичам те, любов моя", написа тя до един от многобройните кадри с Денис.

На друга снимка пък виждаме двамата още в началото на връзката им, до която Алекса споделя най-съкровените си мисли за любовта им:

View post on Instagram
 

"Обичам те до лудост, до болка , до отчаяние, Безумно е да го опиша просто с думи... Още на 16 аз открих смисъла на живота си- Теб, Денко! Още тогава, още преди целият свят да се влюби в Теб и в гласа ти! Оттогава всичко, за което се боря, живея и мечтая беше и оставаш само ти! Моето момченце, моята първа, единствена ,вечна , неземна, безкрайна любов! Ще ти го казвам всеки ден, ще ти го пиша всеки ден, ще ти го доказвам всеки ден, ще се моля всеки ден и Ти да не спираш да ме обичаш! Обещахме си ! До последен дъх..."

Преди няколко дни, точно на 31-ви октомври, когато Денис Теофиков бе изпратен по последния си земен път, беше пуснат Youtube каналът в негова памет, в който ще бъдат публикувани неиздавани негови песни, а средствата от гледанията ще отидат във фондация на негово име, която цели да подпомага млади таланти. В него вече можете да чуете песента "Сърцето ми", която е написна от Денис още през 2016 г. и за броени дни успя да просълзи феновете му. Каналът в памет на Теофиков вече има близо 50 хил. абоната, а баладата е гледана над 600 хил. пъти.

Четете още: Веско Маринов дава любовни съвети на Криско? (снимка)