Дениз от 'Ергенът': Бременна ли е плеймейтката?

25 май 2022 | 13:04
17154
5
Инстаграм
5

Финалистката от "Ергенът" – зашеметяващата Дениз Хайрула, гостува в "Шоуто на Николаос Цитиридис", за да сподели имала ли е чувства към Виктор Стоянов и какво не й е достигнало, за да грабне победата.

"Не съжалявам. Аз съм на мнение, че каквото е трябвало да се случи, се е случило - и винаги е било за мое добро", каза Дениз в шоуто.

"Много съм горда, че стигнах до финала, без да се целуна с Виктор", допълва Дениз.
 

"Не мога да си представя сега да ме целуне мен и после да извика в градината някоя друга и да я целуне", заяви тя.

"Честно казано, не бях влюбена в него в началото. Но към края, когато започна да ме кани на романтични срещи, имаше нещо", признава още Дениз.

"Винаги съм казвала, че с него съм се чувствала като дете"... "Аз много ревнувам. Но ,когато знаеш всичко и всичко ти е ясно, ти не ревнуваш", коментира тя разбирането си за отворените връзки.

"В никаква връзка не съм сега. В търсене на принца на бял кон съм", признава откровено Дениз."Ще бъде висок, интелигентен и забавен" - описа тя перфектния кандидат за сърцето й.

От друга страна в мрежата се появи информация, че Дениз е бременна от гаджето си – бизнесмена Стоян Стоянов, пише "Хотарена". Плеймейтката била вече в 4-ия месеци, ако се съди по снимките, пише Блиц.

Красавицата наскоро е била на почивка заедно с половинката си. От фотосите става ясно, че двамата със Стоян обичат да пътуват - наскоро са били в Доминикана и Гърция.


 

Още по темата

Коментари

5 Гатана
  31 май 2022 | 15:13 отговор
 

Дениз е леко подла и лоша .Но няма да създавам интриги .Не е като Капитонова и Гърдева тя е много по - добра и интелигентна от тях.

 
4
  25 май 2022 | 22:36 отговор
 

Дениз е скъп ескорт. Само заможни дядки, обрезаци и мутри могат да си я позволят.

 
3 Johnny Bravo
  25 май 2022 | 18:11 отговор
 

Ако не е да дойде и е ще я забременя веднага!

 
2
  25 май 2022 | 14:04 отговор
 

Пошла работа. Така и не разбрах какъв е смисълът на този формат. Освен да покаже ниското ниво на създатели, участници и зрители - друга функция не открих. Досадно е. И неприятно - да ставаш свидетел на този панаир, събрал в параметрите си грозните човешки недостатъци и липсата на всякакво достойнство.

 
1 Фея
  25 май 2022 | 13:30 отговор
 

Доста антипатична

 

Добави Коментар

Най-четени