Талантливата чаровница Деси Слава загърби поп-фолк гиганта "Пайнер" преди известно време, а от днес вече е поела по нов път в кариерата си.

Говори се, че стъпката, която е предприела е изненада за почитателите. Оказа се, че тя вече е в музикалното семейство на небезизвестния Оцко Василковски. Новината е обявена лично от Деси Слава с думите: "Щастлива съм, че съм заобиколена от изключителни професионалисти, които ме подкрепят и вярват в мен! Съвсем скоро ще ви зарадваме с много нови проекти. Изненадите тепърва предстоят!"

View post on Instagram
 

Посланието на фолкдивата към почитателите изглежда обещаващо, а от компанията на Оцко ѝ върнаха жеста, като я приветстваха за добре дошла с думите:

View post on Instagram
 

"Тя е Ангелският глас на България, тя е емблема в българският поп-фолк, тя е една от най-обичаните и популярни български изпълнителки.. тя е Деси Слава. С голямото удоволствие Ви съобщаваме, че нашият звезден отбор се увеличава с още една ярко грееща звезда. Деси Слава се присъедини към музикална компания “Хит Микс Мюзик”, казваме ѝ “Добре дошла” с голямо удоволствие, а на Вас можем да кажем само, че изненадите тепърва предстоят".

Четете още: Андреа отиде на гледачка по нощница, ето какво ѝ предрече (Снимка)