Фолкдивите купуват имоти за стотици хиляди лева, установи проверка на в. "България днес".

Първенец в класацията за най-много имоти е Деси Слава. Сексапилната блондинка е инвестирала стотици хиляди лева в четири апартамента - два в Пловдив, един в София и един в Мадрид.

Апартаментите в града под тепетата са от 136 кв.м. и 117 кв.м. по около 80 бона всеки.

През 2007 г. фолкфурията купува луксозно жилище в софийския квартал "Лозенец", което е за над 110 хиляди лв.

За разлика от някои свои колежки обаче Деси Слава е сред малкото, които нямат проблеми с НАП, защото се оказва, че си плаща данъците. Фирмата й "Ню Мюзик" е обявила печалба от 220 бона за изминалите две години.



Апартаменти в София и Пловдив има и Преслава. Тя има луксозно жилище от 108 кв.м. в пловдивския "Кючук Париж" и парцел за 97 хиляди лева в пловдивско село Белащица. Миналата година певицата е купила апартамент в столичния квартал Бояна, за който е дала 244 100 лв.

Проверката на вестника показва, че Преслава няма нито една фирма на свое има в Търговския регистър. Липсва и регистрация по ДДС като физическо лице. Така тя трудно ще обясни огромните си инвестиции.



Без данни за официални доходи е и Глория. Въпреки това през последните 15 години тя е станала собственик на няколко недвижими имота за стотици хиляди лева. Последната й придобивка са две студиа в столичния квартал "Павлово", купени през 2008 г. за 70 бона. В същия квартал певицата има и двуетажна къща с огромен двор, а в кв. "Лозенец" притежава кафене.



Още в далечната 2006 г. Глория брои 37 бона за апартамент от 80 кв. в Слънчев бряг.

Запознати обаче си спомнят, че точно през тази година апартаментите в морския ни курорт бяха непосилно скъпи и едва ли това е била реалната цена за 80 квадрата лукс. Изтночник: lifestyle.bg