Диляна Попова разбуни духовете в мрежата - синът ѝ има татус (снимка)

Диляна Попова продължава да събира тен под палещите лъчи на африканското слънце. Там, както знаем вече, синеоката красавица е в компанията на сина си - Борил.

Но този път, вместо да подгрее страстите с горещи секси кадри, както често прави, тя реши да сподели друг не по-малко интересен и очарователен момент от зимната си ваканция в Африка. Моделката публикува на профила си в Инстаграм умилителен фотос, на който е гушнала нежно 6-годишният си наследник от Блатечки.

View post on Instagram
 

"Обичам това момче със специално тату", е написала на английски език брюнетката към снимката, на която ясно се вижда надпис "Обичам те" върху гръбчето на сина ѝ.

"Най-сладките котенца", "И ние го обичаме", "Много красива снимка", гласят част от коментарите под фотоса.

Наред с милите отзиви обаче, публикацията предизвика и серия от гневни реакции, идващи от потребители, помислили си, че Диляна е татуирала малкото си момченце с истинска татуировка. "Не е много майчинско отношение да издереш с нокти "обичам те" на гърба на детето", шегува се фен.

Освен сладкия Борил компания на 39-годишната актриса и фотомодел на африканска земя правят и тв водещата Яна Грудева и няколко други нейни приятели.

View post on Instagram
 

На африканския континент Диляна съчетава приятното с полезното. Преди няколко дни тя трогна последователите си с кадър, разкриващ, че тя не е там просто ей така - заради поредната екзотична екскурзия, а че се е включила в благотворителна мисия. Тогава Попова и приятели посетиха училище в Занзибар, за да раздадат на децата книжки и комплекти флумастери за рисуване.

View post on Instagram
 

"Африканските деца са най-смирените и щастливи хора, които съм срещала", гласят думите, с които Диляна изрази възхищението си към малките африканчета.

Четете още: Преслава се пресели в Дубай - напуска ли София завинаги?