Доскоро Родриго Алвез бе известен като “Живият Кен”, той обаче реши да претърпи нова трансформация и се превърна в … Барби.

Родриго вече се казва Джесика Алвес, а през февруари отпътува за Тайланд, където претърпя операция за смяна на пола. Алвес е прекарал цели 6 часа на операционната маса.

Алвес сподели пред медиите, че най-накрая се чувства себе си, след като цял живот е имал чувството, че е роден в грешното тяло.

View post on Instagram
 

“Чувствам се сякаш съм се родила отново на 37. Обожавам новата си вагина, малко е подута в момента, но е много сладка” - допълва Джесика.

“След три месеца ще мога да я използвам сексуално, новата ми вагина определено ще ми даде самочувствието да бъда интимна с някого” - продължава да шокира с изявленията си Алвес.

При тази изключително сложна процедура лекарите са използвали части от стомашната и перитонеална лигавица на Алвес, за да конструират новата вагина.

View post on Instagram
 


“Перитонеалната тъкан е много сходна с вагиналната, защото е еластична и се овлажнява сама. Освен това при тази модерна техника не е необходимо непрекъснато разширяване, както е при инверсия на пениса например.” разяснява бившият вече Родриго.

“При моята процедура се използва малка част от инверсия на пениса в комбинация с перитонеална лигавица” - допълва тя.

“Чувствам се доста отпаднала след операцията си, но съм много щастлива, че най-после се превърнах в жена. Чувствам се чудесно, когато се погледна в огледалото. Животът ми ще бъде много по-добър, сега се чувствам наистина красива. Ще се върна в Лондон след шест седмици и нямам търпение да започна да пазарувам, досега имаше толкова много аутфити, които не можех да нося заради пениса си” - разкрива приоритетите си Джесика.

View post on Instagram
 


Алвез започва хормоналната си терапия през септември 2019-а година, а пълната си трансформация от мъж в жена стартира през януари 2020-а.

“Не съм станала трансджендър, аз съм родена трансджендър. Когато бях дете винаги съм се чувствала женствена и имах предпочитания подобни на тези на жените. Родена съм като мъж, но мозъкът ми винаги е бил женски” - допълва тя.

“След дълги години, в които живеех в лъжа реших да започна своята трансформация. Загубих 70% от телевизионните си договори и множество от рекламните контракти, които имах за социалните мрежи. Това обаче нямаше значение. Знаех, че животът ми ще се подобри и че ще бъда много по-щастлива.” - допълва Джесика.

View post on Instagram
 

Бразилката е похарчила над 600,000 паунда или 1,300,000 лв за различни видове операции и процедури. В това число влиза операция за смяна на пола, уголемяване на бюста и дупето.
Големият брой интервенции върху носа на Джесика са довели до загубата на обоняние, а по времето когато беше Кен, Родриго бе изгубил способността си да използва и двете си ръце, след като си бе инжектирал гел, който да направи ръцете му по-мускулести.

View post on Instagram