Друго си е да си шампионка: Симона Пейчева се щракна на шпагат с новото си гадже (снимка)

05 юли 2022 | 14:59
5726
4
снимки: Instagram
4

След като дълго време се носеха слухове, че Симона Пейчева има връзка с актьора Ненчо Балабанов, тя най-накрая опроверга информацията, като се показа с истинската си половинка. Той е строителен бос, който определено може да си позволи да глези бившата гимнастичка с екзотични почивки.

 

В момента двойката е в Корфу заедно с най-популярния бизнесмен в сферата на професионалното почистване - Даниел Бачорски и половинката му. По всичко личи, че двойките прекарват доста време заедно и обичат да пътуват до различни екзотични дестинации. Преди месец отидоха и на съвместна почивка в Майорка. 

Тогава обаче Симона далеч не позираше толкова смело пред обектива. Този път тя предизвика вълна от възхищение и бурни емоции, като показа, че все още владее похватите на художествената гимнастика, при това върху гърба на новия си любим Петко Петков. Двете двойки позират за снимка в Инстаграм, като Пейчева застанала на шпагат върху раменете на половинката си. 

Със сигурност мнозина завиждат благородно на Петко, за когото се говори, че вече дори се е оженил за Симона. 

Четете още: Ексклузивно: Силвия Петкова и Зоран официално разделени

Още по темата

Коментари

4 Таня
  11 юли 2022 | 00:25 отговор
 

За да си подсигурят живота и на челна стойка ще стоят...изглеждат точно като познатия вече модел..жени с подобрения и двама мачовци с пари..

 
3 Ава
  06 юли 2022 | 01:36 отговор
 

Абе грозновата и мъжът и плешив и стар!!!!

 
2 пепи
  05 юли 2022 | 17:56 отговор
 

по-добре чичко паричко,отколкото тоя лиглъо ненчо!

 
1
  05 юли 2022 | 16:14 отговор
 

Чичко паричко...

 

Добави Коментар

Най-четени