Меган и Хари с изненадваща поява след скандала с кралицата, ето как тя им го връща за интервюто

Картите са на масата - Меган и Хари официално се оттеглиха от кралското семейство и всичките си ангажименти, които имаха към него до този момент. В момента цялата фамилия е в нервно очакване, докато интервюто на херцозите бъде излъчено в телевизионния ефир на 7 март. Известно е, че кралица Елизабет и другите членове от семейството, най-вече принц Уилям, не одобряват решението на Меган и Хари да разкажат подробно за живота си на Острова и за "Мегзит" пред цял свят, заради което отново се появи напрежение в кралския двор.

И докато светът е в трепетно очакване на интервюто, което Опра Уинфри взе от херцозите, те решиха да ни изненадат, като дадоха онлайн изявление. И въпреки че предстоят трудни времена за двамата, те изглеждаха някак спокойни и радостни. Меган реши отново да покаже изискан стил, облечена в рокля на Oscar de la Rentа, а Хари бе заложил на класическа бяла риза с елегантетн черен панталон. Причината да видим херцозите така изненадващо е подкастът им, свързан с фондацията Archеwell.

View post on Instagram
 

От видеото забелязваме, че Маркъл вече не прикрива наедрялото си бременно коремче, но и продължава да изглежда възхитително. За видеото тя беше избрала приказен тоалет с дължина до коленете. Коктейлната рокля е в бежов цвят и с бродерий под формата на лимони и листа. Трябва да признаем - доста свеж избор.

Хари и любимата му не споменават и дума за пререканията си с кралица Елизабет, но според източници те все още са в шок от решението ѝ да се оттеглят от всичките си патронажи. Нещо повече - тази сутрин научихме, че Нейно Величество ще направи телевизионно обръщение часове преди да бъде излъчено интервюто на херцозите пред Опра Уинфри.

View post on Instagram
 

Четете още: Кралицата окончателно би шута на Меган и Хари, Уилям е бесен