Дъщерята на Алек Болдуин и Ким Бейсингър чисто гола по ботуши (Снимки)

Айлрланд Болдуин за пореден път нажежи страстите в мрежата. 25-годишната наследница на бившите съпрузи - актьорите Ким Бейсингър и Алек Болдуин, публикува горещи фотоси, за каквито мъжете само могат да мечтаят.

Предизвикателната блондинка, която е „одрала кожата“ на майка си, сподели на профила си в Инстаграм серия от кадри, които силно развълнуваха почитателите ѝ, и най-вече мъжката част от тях. На изображенията синеоката красавица позира пред фотообектива чисто гола.

View post on Instagram
 

Единствени аксесоари, които прикриват детайли от тялото ѝ, са високите кожени ботуши в черен цвят на марката Tamara Mellon.

Едва ли обаче името на бранда е впечатлил толкова много аудиторията, колкото самите фотоси с Айлънд, облъхани от горе до долу с дяволски секспил и съблазън.



За това свидетелстват и множеството суперлативи в коментарите под публикацията ѝ. "Изглеждаш невероятно", "Страхотни снимки", "Ти си истинско привидение" и "Сексапилна", гласят част от възторжените отзиви на феновете ѝ.

Госпожица Болдуин не за първи път прибягва до подобни провокативни методи, за да магнетизира вниманието към себе си. Подобни провокативни "картинки" дъщерята на Бейсингър сподели през октомври миналата година, приканвайки феновете си да гласуват на тогавашните президентски избори. Тогава тя качи кадри, на които е без горнище, като върху зърната на гърдите си бе залепила стикери с цветовете на американския флаг с надпис: "Гласувах".

View post on Instagram
 

Четете още: Разголена и секси: Мегз не се сдържа, хвърли се под водопада (Снимки)