Дъщерята на Гала разкри дали е бременна

29 март 2021 | 16:40
9198
2
снимки: Instagram
2

Медийният интерес към дъщерята на Гала, Мари-Константин, нараства все повече. Периодично за нея се появяват различни слухове по неин адрес, а през последните дни се заговори, че дори е бременна.

Младата красавица обаче не е от популярните личности, които не обръщат внимание на клюките, които се носят за нея в публичното пространство. Доказателство за това е сторито ѝ в Инстаграм от днес, в което сама разяснява дали е бременна, или не. При това съвсем обстоятелствено.

Припомняме ви, че причина за слуха, който бе разпространен, а именно че Мари е бременна с първо дете, се оказа старо видео, което дъщерята на Гала публикува наскоро. Според някои на него се вижда как инфлуенсърката е с наедряло коремче, но самата тя опроверга всички предположения за бременност. В клипчето се вижда и братовчедка ѝ, която в момента живее в САЩ, а този факт потвърждава думите на момичето, че не е възможно да е заснето сега. 

Ето какво публикува самата Мари днес:

Четете още: Леле! Захари Бахаров подкара звяр за над 100 бона! (снимки)

 


Още по темата

Коментари

2 Иван
  30 март 2021 | 10:26 отговор
 

Ох, олекна ми! Всъщност не, разтревожих се! Не, и това не е. Сега си изясних какво ми е: изобщо не ме интересува, егати глупостите.

 
1 Таня
  29 март 2021 | 18:44 отговор
 

Новина са слухове за някой и как някой ги опревергава. Като събитие нищо не съществува. Времето за мислене е загубено, живот загубен в клюки за "известни"...

 

Добави Коментар

Най-четени