Дъщерята на Гала се мести в нов дом с любимия си. Иде ли сватба?

23 септември 2022 | 15:34
9574
4
Снимки: Instagram
4

Дъщерята на Гала - Мари Константин, се сдоби с нов дом, в който се премести заедно с половинката си. С новината се похвали самата тя в социалните мрежи. 

Досега чаровната наследничка на телевизионната звезда живееше в апартамент в центъра на София с дългогодишния си приятел Константин - син на Джуджи. Двамата обаче го напуснаха преди седмица, за да заживеят отново под един покрив в луксозен затворен комплекс, разположен в покрайнините на столицата, близо до природата. 

Явно козметичната фирма на Гала, а и инфлуенсърските изяви на 25-годишната ѝ дъщеря, са дали добър резултат във финансов аспект, щом младата дама и нейният възлюбен са избрали нов баровски дом, коментират от HotNews.bg.

Със стабилни доходи може да се похвали и гаджето на Мари, което пък е рекламист. Да припомним, че Мари се изнесе преди години от дома на Гала, която в момента го дели само със Стефан. 

Джуджи пък може да се похвали с великолепна къща в полите на Витоша. Въпреки факта, че тя и най-вероятно бъдещата ѝ снаха се разбират чудесно, явно Мари и Константин предпочитат да живеят самостоятелно.

Все повече приятели и почитатели на Мари подозират, че преместването ѝ в нов дом с приятеля ѝ може да е знак за предстоящо ново начало на двамата, а именно - сватба. 

Четете още: Маги Сидерова се раздели със силикона. Жестока е!


Още по темата

Коментари

4 Генадиев
  26 септември 2022 | 15:59 отговор
 

И да се мести на луната, народа това какво го засяга?

 
3 Стефан
  25 септември 2022 | 12:59 отговор
 

и двамата ги боцкам

 
2
  23 септември 2022 | 17:36 отговор
 

ШИЗИ надежда дойчева, че откъде да знаеш че не си по грозен и по голем мангал от грозния софка маринова мангал ?

 
 
23 септември 2022 | 17:37

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА и КЛИП. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!! ................................................................................................................................................ !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.

1
  23 септември 2022 | 17:35 отговор
 

ОСВЕН ЧЕ Е МНОГО ГРОЗНА МАНГАЛКА ЧЕ НАДЕЖДА ДОЙЧЕВА СЛЕД ПОРЕДНО И.З.С.Р.А.Н.О Ч.А.В.Е СЕ Е ПРЕВЪРНАЛА И В МНОГО ГНУСНА И МАЗНА МАНГАЛКА АМА ДА ЖИВЕЕ ГРИМЬОР КАЛУГИН ПА НАДКА ПРЕСТЪПНИКО ВИКА ДРЪЖТЕ ПРЕСТЪПНИКО И НАРКОМАНО СЕМЕРДЖИЕВ.

 
 
23 септември 2022 | 17:36

ДАВАМЕ ДУМАТА гост Надежда Дойчева "Катастрофи в София" / TVMEDIA

Добави Коментар

Най-четени