Автор
Ива Петрова

Дъщерята на Гала се мести в нов дом с любимия си. Иде ли сватба?

Дъщерята на Гала - Мари Константин, се сдоби с нов дом, в който се премести заедно с половинката си. С новината се похвали самата тя в социалните мрежи.

Досега чаровната наследничка на телевизионната звезда живееше в апартамент в центъра на София с дългогодишния си приятел Константин - син на Джуджи. Двамата обаче го напуснаха преди седмица, за да заживеят отново под един покрив в луксозен затворен комплекс, разположен в покрайнините на столицата, близо до природата.

Явно козметичната фирма на Гала, а и инфлуенсърските изяви на 25-годишната ѝ дъщеря, са дали добър резултат във финансов аспект, щом младата дама и нейният възлюбен са избрали нов баровски дом, коментират от HotNews.bg.

Със стабилни доходи може да се похвали и гаджето на Мари, което пък е рекламист. Да припомним, че Мари се изнесе преди години от дома на Гала, която в момента го дели само със Стефан.

View post on Instagram
 

Джуджи пък може да се похвали с великолепна къща в полите на Витоша. Въпреки факта, че тя и най-вероятно бъдещата ѝ снаха се разбират чудесно, явно Мари и Константин предпочитат да живеят самостоятелно.

Все повече приятели и почитатели на Мари подозират, че преместването ѝ в нов дом с приятеля ѝ може да е знак за предстоящо ново начало на двамата, а именно - сватба.

Четете още: Маги Сидерова се раздели със силикона. Жестока е!