Автор
Ива Петрова

Маги Сидерова се раздели със силикона. Жестока е!

Маги Сидерова е казала "сбогом" на силиконовия си бюст. Това разкри тя пред „Телеграф“.

Носителка на титлата „Мисис България“, която е една от първите известни дами у нас с корекции на гърдите си, признава пред изданието, че е премахнала изкуствените импланти от деколтето си.

View post on Instagram
 

За решението ѝ се подозираше от известно време, но едва сега самата тя дръпна завесата по този въпрос.

От няколко месеца насам последователите ѝ в социалните мрежи забелязваха, че пазвата ѝ е много по-различна като обем от преди, което предизвика различни коментари и догадки.

View post on Instagram
 

Феновете на Сидерова обаче одобряват избора ѝ с две ръце и отбелязват доволството си за решението ѝ да си върне естествената визия.

47-годишната моделка никога не е криела възрастта си и доказва, че когато една жена полага необходимите грижи за себе си, винаги може да изглежда чудесно.

View post on Instagram
 


Освен на много добър ген, който тя наскоро сподели, че е наследила от майка си, зашеметяващият си външен вид Маги дължи както на редовните си посещения във фитнес залата, така и на внимателния подбор на храна.

За сметка на бюста си обаче, Маги обяви, че си е уголемила устните, като ги е направила по-плътни и хидратирани. С новата си устна трансформация тя ще се покаже в предстоящия клип на фолкпевицата Бони.

Четете още: Зрителите бесни на Алекса от 'Игри на волята': Изобщо не беше мъжко, как може!