Кака Лара се похвали в социалните мрежи със страхотното събитие, което ѝ се случи този уикенд.

Актрисата сподели на стори в Инстаграм новината, че дъщеря ѝ Бернарда вече е омъжена. Младата дама също е актриса и е казала "Да" на Сотир Мелев, който гради обещаваща кариера на артист. Празненството е било скромно, но тепърва предстои и голяма сватба.

Кака Лара съобщи за щастливото събитие с типичното си чувство за хумор, като публикува снимка на дъщеря си с чаша вино в ръка и добави единствено "Булчето". Доколкото ни е известно, актрисата напълно одобрява зет си и дори в спорове често застава на негова страна. Бернарда е плод на любовта на Кака Лара с журналиста Владо Береану. Тя има и още една дъщеря, която е едва на 10 г., а татко ѝ е операторът Веселин Сивков. Сестрата на Бернарда също е присъствала на сватбата и е била изключително развълнувана.

Дъщерята на Лара е едва на 23 г., но е напълно убедена, че това е чудесна възраст да се задоми и същевременно да гради кариера. Бернарда е със Сотир от 2 години и двамата дълго се чудели дали да се оженят, докато накрая тя не си "изпросила" предложението за брак, казва самата млада дама. Дъщерята на Кака Лара и Сотир се сгодили навръх рождения ѝ ден на 20-ти февруари тази година.

View post on Instagram
 

Четете още: Еха, какво деколте! Гаджето на Иво Аръков взриви мрежата (снимки)