Дъщерята на Мадона шокира с потресаващ маникюр и вижте още какво (снимки)

Правилото, че в днешно време голяма част от млади момчета и момичета се стремят да се откроят от тълпата по всевъзможни начини, важи с пълна сила и за ексцентричната дъщеря на Мадона.

24-годишната Лурдес Мария Чиконе Леон продължава да шокира обществото и изглежда, че това доставя удоволствие не само на нея, но и на прочутата ѝ майка. Само преди броени часове попиконата сподели снимка на профила си в Инстаграм, която разбуни духовете. На нея певицата и дъщеря ѝ си правят селфи. По-интересното е, че Лудрес, която е повдигнала ръката си, за да снима с телефона си, смело разкрива необръснатата си подмишница.

View post on Instagram
 


Освен буйната растителност стряскаща е и гледката на плашещо изглеждащите ѝ нокти, отбелязват интернет потребители.

Някои фенове предположиха, че неравният ръб на ноктите ѝ е резултат на артистично тренди течение в маникюра, характерно за Хелоуин. Е да, ама Денят на Вси Светии отдавна е минал, а до следващия остават още цели шест месеца.



Съдейки обаче по това как обикновено изглежда Лурдес Леон, не бихме се изненадали, ако ноктите ѝ наистина са просто счупени. Що се отнася до косматите ѝ подмишници, в мрежата избухна горещ спор.

"Дайте ѝ някаква самобръсначка", предлага последовател. "Тя мие ли се изобщо?", възмущава се друг. "Какво сте се загрижили за женските косми по тялото през 2021 г.?, възразава трети, защитавайки свободния избор. "Разбира се, нейно право е да бръсне или да не си бръсне подмишниците, но тогава моето право е да изразя мнението си за това и да кажа, че не ми харесва", правилно отбелязва четвърти.

Между другото това не е първата космата публична изява на Лурдес Леон. Известен факт е, че тя не бръсне космите и на краката и ръцете си и спокойно демонстрира естествения си чар дори на светски събития.

View post on Instagram
 


А и това далеч не е единствената ексцентричност в поведението и външния вид на Лурдес. Тя спокойно би излязла навън и без бельо, без да ѝ пука от общественото мнение, а косматите подмишници за нея са традиция от доста време насам.

Междувременно фенове на Мадона постоянно изтъкват, че по този начин дъщеря ѝ умишлено имитира непукизма и екстравагантния стил на известната си майка.

View post on Instagram
 


Всъщност манията по космите под мишниците не е от вчера и по нея са луднали редица знаменитости. Тенденцията да отглеждаш растителност, било то по

краката, триъгълника или под мишниците, все още не е на почит у нас, но в САЩ и Запана Европа окосменото движение набира все по-голяма популярност. Сред неговите най-върли поддръжнички са Майли Сайръс, Лейди Гага, Дрю Баримор, Джулия Робъртс, Мадона, Скаут Уилис, Бионсе, Бритни Спиърс, Емили Ратайковски и мн. др.

View post on Instagram
 

Четете още: Майли Сайръс с косми под мишниците