Дъщерята на Соня Немска я засенчи - вижте порасналата красавица Рая

Дъщерята на фолкпевицата Соня Немска е истинска красавица и с чиста съвест можем да кажем, че дори я засенчва. А хубавата Рая е гордост за чаровната си 40-годишна майка и има защо.

Девойката, която наскоро навърши 18 години, е притежател на удивителна, при това естествена, красота.

View post on Instagram
 

За разлика от много свои връстнички, които отдавна вече са уголемили устните си, променили са формата на носа си или са с едни гърди напред, наследничката на Соня покорява с обаятелна външност без капка филър, ботокс или силикон по себе си. Тя не е привърженичка на подобни козметични интервенции и, поне засега, не смята да прибягва към тях.

View post on Instagram
 

за естествения ѝ блясък и красота говорят красноречиво последните снимки, които Соня е споделила на личния си профил в Инстаграм. Възхитени от нея, са и последователите на Немска, които с охота изказват симпатиите и възхитата си от изящната ѝ дъщеря.

Сред коментарите на фенове и приятели не липсват и благопожелания към момичето, насочени към попрището, в което, видимо, вече се изявява.

Соня Немска неведнъж е споделяла, че дъщеря ѝ е привлечена от света на модата, както и че голямата мечта да детето ѝ е да се изявява като модел.

View post on Instagram
 

Четете още: Македонският представител за Евровизия шокира: Българин съм!