Автор
Ива Петрова

Дъщерята на Ванко 1 и Джизъса празнуват заедно рождения ѝ ден (Снимки)

Любовните искри между Благой Георгиев и дъщерята на рапъра Ванко 1 - Ивана Главчева, май все повече се разпалват.

Красивата брюнетка вдигна шикозно парти по повод 21-вия си рожден ден. Направи го не къде и да е, а на някога българския, а днес гръцки, остров Тасос. Смуглата чаровница сподели фото от басейна, около който са наредени балони с надпис "Happy birthday".

View post on Instagram
 

От остров Тасос снимка публикува и Благой Георгиев. Макар направена в по-близък план, хълмът и плажът в далечината ясно издават на последователите, че двамата са се щракнали от едно и също място.

View post on Instagram
 

Това не е първия път, в който фенове успяват да хванат двамата на едно място по едно и също време. Така например в началото на юли Ивана беше в Барселона. По същото време, когато и Благой публикува кадри от същото място.

Не убягва от поглед и фактът, че Ивана е започнала да си прави същите татуировки като на Джизъса. Такъв татус е кръстът на безименния пръст на дясната ръка, който най-вероятно младата дама е решила да си увековечи подобно на Благо.

Междувременно Благой Георгиев е намерил време отново да напомпа тялото си. Да припомним, че победителят в "Сървайвър" беше отслабнал доста по време на участието си в тежкото риалити, провело се на екзотичния остров Доминикана.

View post on Instagram
 

Четете още: Ивайла Бакалова на протест с бебето, Цвети на Криско критикува инфлуенсърите