Автор
Woman.bg

Дженифър Лорънс хвърли бомба: "Страх ме е от пениса!"

Дойде ред и на една малко объркваща новина – днешният секссимвол на Холивуд, който със сигурност присъства в мокрите сънища на огромен процент от мъжкото население на планетата, Дженифър Лорънс, се страхува от секса. В интервю за „The Sun” актрисата разкри, че ненавижда половия, а и какъвто и да било друг физически контакт, защото изпитва ужас от микробите. Заради фобията си Джен принуждавала и бившите си звездни половинки, Дарън Аронофски и Крис Мартин, да се изследват често, дори твърде често, преди да прибегнат към интимни ласки.

„Обичам да предизвиквам мъжете, но не предприемам никакви действия. Винаги съм спала само с гаджетата си. Истината е, че не обичам секса, защото съм гермафоб (човек, който има фобия от бактерии), никога не съм имала полово предавана болест. Намирам пениса за нещо опасно“, споделя съвсем спокойно Лорънс.

В интервюто актрисата разкрива още, че в момента няма мъж до себе си и е готова да се впусне в нов романс:



„Сега съм свободна и осъзнавам, че от наистина дълго време не съм правила секс. Много бих искала да имам половинка, готова съм за нова връзка.Трудно ми е да бъда сама“.

И ако до момента Дженифър ви се е струвала симпатично странна, сега ще подсилим това ваше впечатление. Знаете ли, че Лорънс е установила, че в нея се отключва втора самоличност, когато е прекалила с алкохола? Тя дори си има име – Гейл. Нещо повече: актрисата твърди, че това алтер его се появява, единствено когато е пила ром. Затова Лорънс консумира тази напитка, само когато е на почивка.

Четете още: 10 уловки, които ни карат да харчим като луди