Джоли бясна! Брад Пит води новата си любов в спалнята на Анджелина

Вече за никого не е тайна, че Брад Пит си има нова дама на сърцето в лицето на 30 години по-младата от него красавица - Никол Потуралски. За връзката им се заговори, след като двамата бяха хванати от папараци на път за романтичната им почивка в имението „Шато Миравал“ във Франция преди броени дни.

Докато двамата се наслаждават на компанията си един на друг обаче, от другата страна на океана – бившата съпруга на актьора е на ръба на нервна криза. Причина за гнева на актрисата е именно мястото, където Пит е отвел новата си изгора, пише Marie Claire.

Припомняме, че имението бе закупено от Брад и Анджелина през 2008 г., а шест години по-късно двамата сключиха брак в него. Днес имотът, чиято стойност възлиза на над 67 млн. долара, продължава да бъде ябълка на раздора между бившата звездна двойка, която все още не може да си го подели.

От своя страна пък Пит много добре знаел, че отвеждайки немския модел именно на мястото, където има толкова спомени с бившата си съпруга, ще предизвика у Джоли буря от ярост и гняв. Въпреки това обаче той го е направил, а Анджелина наистина е бясна, допълват източници пред изданието.



Фактът, че Пит нанесе на Джоли този неочакван от нея удар, е достатъчен, за да разклати и без това крехкото помирение, което двамата успяха да постигнат след толкова усилия, компромиси и взаимни отстъпки.

Четете още: Коя е Никол Потуралски - новата любов на Брад Пит