Половинката на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, шашна мъжката половина на човечеството с умопомрачителен кадър.

26-годишната брюнетка пусна на профила си в Инстаграм гореща снимка от яхта и предизвика възторг сред мъжете. На нея красавицата е седнала с гръб към камерата, демонстрирайки пищно оформените си задни части и наслаждавайки се на слънчевата си почивка в Портофино.

View post on Instagram
 

На снимката Джорджина е по бански от две части, разкриващи грациозните ѝ женствени извивки.

От момента на появата си досега фотосът навъртя над 3 млн. харесвания в социалната мрежа.



Повод за снимката, по която милиони точат лиги, е реклама на марката PrettyLittleThing, с която Родригес е сключила петцифрена сделка. Или поне така се говори в модните среди.

Съпругата на Роналдо, за които се твърди, че са се венчали на тайна церемония миналата година, не пести и други кадри от лятното си приключение и щедро ги сипе в социалната мрежа.

Междувременно футболната звезда Кристиано Роналдо, понастоящем играещ за "Ювентус", се готви за атака на Шампионската лига.

Джорджина и Кристиано се срещат в магазин на „Гучи“ в центъра на Мадрид през юни 2016 г. Оттогава двамата са неразделни. През 2017 г. се ражда дъщеря им Алана Мартина. Футболистът има още три деца. Кои са майките на малчуганите обаче, до днес остава пълна мистерия. Таблоидите гадаят, че наследниците на Роналдо са износени и родени от сурогатни майки.



Четете още: Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес с тайна сватба!