Джулиана Гани грабна мотиката и се хвана на работа (снимка)

Личният живот на Джулиана Гани и бившият ѝ любим Илиян се превърна в истински медиен цирк през последните седмици. След като тя взе решението да се разведе, двамата неуморно започнаха да си разменят тежки нападки в социалните мрежи, а междувременно едрогърдата блондинка споделя как прекарва всяка свободна минута от времето си.

През уикенда тя публикува няколко сторита, в които се вижда как се забавлява в компанията на младо семейство с малко дете, а от сина ѝ Давид няма и спомен. Но за сметка на това Илиян споделя почти всекидневно кадри с него, като очевидно все още не разрешава на Гани да го вижда. А според него, тя просто не го е потърсила.

Къде е истината, не знаем, но е факт, че преди часове силиконката пусна доста неочакван кадър. На него тя е издокарана, както винаги в тузарски дрешки и е застанала до куп сено, гордо хванала мотика. Описанието ѝ към кадъра гласи "Трудът краси човека". Със сигурност Гани не е решила да замени инлфуенсърството със земеделски труд, но безспорно гледката е безценна.

View post on Instagram
 

Четете още: Уоу! Майката на Мария с два пъти по-младо гадже от нея?