Джулиана Гани с брутален гаф - ще паднете от смях

21 юли 2021 | 13:37
5587
3
снимки: Instagram
3

Джулиана Гани е сред най-слънчевите и успешни родни инфлуенсърки, но понякога и най-добрите допускат грешки. В този случай обаче русокоската направи наистина сериозен гаф, който ще ви накара да се смеете с глас.

По случай вчерашния празник, Илинден, Джулката публикува поздрав в Инстаграм под своя снимка, който показа сериозни пропуски в познанията ѝ. Ето какво гласи посланието ѝ:

Така. Всички знаем, че на Илинден не се влиза в морето, тъй като от спокойно на този ден се превръща в опасно и бурно. Има и други страховити поверия, свързани с празника, но Джулката не е уцелила нито едно от тях. Всъщност, тя е избрала да сподели обичая за Игнажден и вероятно е объркала двата празника. Както знаем - поверието гласи, че на Игнажден, какъвто човек прекрачи прага на дома ви първи, такава ще бъде цялата ви година. Но очевидно Гани е решила да повярва, че и за Илинден важи това вярване. 

Бихме простили грешката на едрогърдата красавица, но сме и до известна степен озадачени, тъй като тя има брат свещеник, който би могъл да ѝ съдейства с информация за всеки християнски празник. 

Четете още: Ни Ло и сестра ѝ се щракнаха по монокини (снимки)

 


Още по темата

Коментари

3 Една Майка
  23 юли 2021 | 14:16 отговор
 

Вероятно се е заблудила от писаниците из медиите.И аз четох в един общоизвестен сайт,че има такова поверие за този ден-между другото това поверие се "приписва" на още много празници.Фолклорните вярвания са различни в краищата на България и когато някой започне да е "изчерпателен"-така се получава. Не е виновно момичето-разбрало го е отнякъде.

 
2 ВИктор Вран
  22 юли 2021 | 12:55 отговор
 

а за правописът ?

 
1 Е!
  21 юли 2021 | 15:35 отговор
 

За нея не е толкова фатално , че не е много умна. Нея я търсят за друго, не д ръси мъдрости...

 

Добави Коментар

Най-четени