Автор
Весела Георгиева

Джулиана Гани: Семейството е всичко

Джулиана Гани сподели снимка с мъжа до себе си. Красавицата, която е в очакване на второто си дете, почете деня на семейството с много трогателен пост.

"Семейството е всичко! Семейството е ценност, съумяла да съхрани народността и духовността ни през годините, затова го посвещаваме на близките си хора и най - вече на родителите си.
На 21 ноември, освен ден на християнското семейство, се празнува и големия празник Въведение Богородично. Нека семействата са сплотени, а децата, растящи в тях", написа плеймейтката.

View post on Instagram
 

Бебе номер две в живота на Гани вече е факт и двамата с бъдещия татко - Теодор Гецов, нямат търпение да прегърнат първата си рожба. Новината за бременността съобщи самата Джулиана в Инстаграм профила си, където показа и колко голям корем има вече.

"Виждате двама, но скоро ще бъдем четирима! На Кръстовден небето се отваря и искрени желания се сбъдват. Миналата година дните около Кръстовден не бяха леки за мен, а промените в живота ми тепърва предстояха. Въпреки това не губех надежда и си пожелах голямо и щастливо семейство!", сподели Гани в мрежата.

От поста ѝ стана ясно още, че кара лека бременност.

Тя и половинката й Теодор Гецов съобщиха новината за бременността в "Шоуто на Николаос Цитиридис“ на голямо бебешко парти. Полът на бебето стана ясен, когато двойката отряза парче от невиждана торта на шест етажа, а отгоре им спукаха балон със сини пера. Специални гости на партито бяха най-близките приятели на двойката.

View post on Instagram
 

Очаква се момченцето да се появи на бял свят през януари, а най-нетърпелив е батко му.

Джулиана и Теодор споделиха пред Николаос Цитиридис, че нейният първороден син се надявал на братче и откакто научил, не спирал да гали бременното ѝ коремче и да чака бебето.