Автор
Веселина Петрова

Джулиана Гани сподели видео от родилното

Джулиана Гани, която стана майка преди седмица, зарадва своите фенове с видео от родилното отделение. Филмчето е публикувано в личния ѝ YouTube канал и е заснето от приятеля ѝ Илиян.

На кадрите се вижда как секси блондинката се приготвя да отиде в болницата, че е избрала да роди със секцио, как приятелите им ги чакат отвън...

Джулката, както близките ѝ я наричат, сподели преди време, че двамата с Илиян са решили да не показват сина си, както и да не му правят собствен профил. Дори не са споделили името на бебчето, но пак от приятели стана ясно, че момченцето е кръстено Давид.

Гани не крие личните си преживявания, свързани с раждането и майчинството.

Двамата с приятеля ѝ признават, че идването на детето е променило изцяло начина им на живот. Не им остава много време нито за спане, нито за нормално хранене. И все пак младата майка е намерила време да си направи нова прическа, което също споделя във влога си.

"Бърза промяна във визията и продължаваме със смяната на памперси! Откакто съм майка се чувствам уникално и сякаш живея изцяло нов живот! Дори смятам, че детето мотивира и двама ни с Илиян да творим, работим и успяваме все повече! Явно вече открихме смисъла на всичкия този стремеж към успех, който е заложен във всички ни!" - пише пловдивчанката.

Четете още: Благодаря ти, докторе, че с усмивка посрещна детето ми на бял свят