Джулката в скандален запис: След 4-5 години ще си родя друго, аз съм млада и хубава. Ти заслужаваш най-лошото, а то е да вземат детето

Скандалът между Илиян Найденов и Джулиана Гани с всеки изминал ден придобива все по-мащабни и плашещи размери. Наяве излизат все повече подробности от връзката между силиконката и фитнес инструктора, които за пореден път доказват аксиомата, че животът, който звездите демонстрират в социалните мрежи, не е такъв, какъвто изглежда.

След като наскоро всички разбраха, че избраникът на бившата плеймейтка е флиртувал онлайн с други жени, докато съпругата му е във Франция, нервите на Илиян не издържаха и той реши да отвърне на удара.

Припомняме, че Гани реши да изплаче болката от наранените си чувства по възможно най-болезнения за партньора ѝ начин, а именно като изложи публично на показ еротичните му чатове, които той е водел зад гърба ѝ.

В интервю, което "Мис Силикон" 2013 даде по телевизията от Кан, тя сподели, че няма търпение да се върне в България, за да бъде отново с малкия им син Давид. Но след като кацна на родна земя, тя побърза да се оплаче, че някогашният шампион по класически културизъм е завел детето в Монтана при майка си и отказвал да ѝ го върне.

Този път обаче Илиян реши да наруши мълчанието, което доскоро пазеше. Той сподели кратко видео в личния си Фейсбук профил, в което обявява, че колкото и да се е надявал да не се стига дотук, ще пусне доказателства, разобличаващи "истинското лице" на доскорошната му половинка, които е събирал в продължение на месеци. Първото от тях са няколко аудио файла, на които е записан разговор между двамата съпрузи, състоял се преди месец. Повод за него е възникнал между тях скандал заради друг мъж. В него бившата участничка от предаването "VIP Brother" отправя към Найденов закана в убийство, както и че възнамерява да даде сина им в интернат, където детето да няма контакт с нито един от родителите му.

View post on Instagram
 

"Като го вземе държавата, Илиян няма да може да го вижда. След 4-5 години ще си родя друго, аз съм млада и хубава. Сутринта ще звънна на 112. Ти заслужаваш най-лошото, а то е да вземат детето", скандално отсича знойната блондинка.

Чуйте записите тук >>

А ето и какво написа Илиян Найденов по темата:

"Моето мълчание свършва днес! Заклевам се, Господ ми е свидетел, че опитах да стискам зъби и да поема този удар, но сега смятам, че излагайки истината на показ, ще защитя себе си и детето си. Много ми е неприятно, защото убеждавах себе си, че това ще отмине и няма да се налага да показвам истинското лице на жената, родила това прекрасно дете. Бях готов да замълча докрай и да спестя всичко, а в замяна исках единствено да постъпим като добри родители и да отделим енергията си в грижи, а не в тичане по съдилища и медии.

Сега обаче, когато нямам никакъв друг избор, трябва да започна да говоря! Имам много какво да кажа. Знам и последствията! Вече ме заплашиха с тях. Душата ми обаче стене и не мога да живея този ад повече. Ще започна да публикувам неща, събирани с месеци и с основна цел да запазя здравето и живота на мен и детето си! Сигурен съм колко преувеличено ви звучи сега, но когато изслушате, изгледате и прочетете всичко, ще разберете колко трудно взех решението да говоря!

Историята е достатъчна за поне два вулгарни романа и затова ще започна от някъде, пък с дните и месеците ще ви показвам още... на парче!

За начало отговарям на основните няколко въпроса от последната седмица!

1. Джулиана Гани заяви, че е в Кан по работа, което НЕ Е ВЯРНО, както и че нашето малко ангелче Давид се е разболял след нейното заминаване, което СЪЩО НЕ Е ВЯРНО! Беше там на почивка!

2. Тя се върна в България в петък и отиде право в нощните клубове на гр. Пловдив, което се видя от нейните истории в Инстаграм. В събота също беше на дискотека. Казаха ми! Тя обаче си взе поука и спря да публикува. В неделя беше във Велинград с майка си. В понеделник се видяхме при адвоката ми с огромна молба от моя страна да се споразумеем в полза на детето. Тогава ѝ предложих да отидем ЗАЕДНО в Монтана и да пренощува при Давид. Отказа ми. Имаше уговорка да преспи в апартамент нает от AIRBNB, но не сама. Станислав Руменов Яневски беше там с нея. Какво правиха, ще ви разкрия по нататък. Кой е той? Новодошъл в живота ѝ мъж, който понастоящем спи при нея в апартамента, където тя иска да прибере Давид. Това си е тяхна работа, но не искам синът ми да им бъде свидетел! Изяснявам, че за периода от прибирането ѝ в петък сутрин до вчера, Джулиана не е направила НИТО ЕДИН ОПИТ да дойде и да види детето си! Нищо, че беше в България от няколко часа, когато заяви в мрежата, че изродът Илиян Найденов не я допуска до него от дни!

3. Чатовете! Никога не съм давал личният си адрес в гр. София на въпросното момиче, което аз лично смятах за момче и фейк провокация, докато пишех глупости! Казал съм го и на Джулиана още същата вечер! Да, така мислех! НИКОГА не съм писал, че каня когото и да било в НАШЕТО ЛЕГЛО и НАШИЯТ ДОМ! Това беше абсолютна лъжа! Ако има такова нещо в тези чатове, нека бъде показано, НО НЯМА!

4. НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА НЕ СЪМ ПРАВИЛ СЕКС С ДРУГА ЖЕНА, ОТКАКТО СЪМ С ДЖУЛИАНА ГАНИ! Не само в брак, а изобщо! Никога! За съжаление обаче не мога да кажа същото за нея и именно от тук започнаха нашите проблеми преди няколко месеца. Това обаче е най-дългата, гнусна, неприятна и уличаваща десетки хора част. Затова ще се наложи да изчакате, а аз да осигуря своята безопасност, защото както ми беше казано неведнъж - проговоря ли с имена, никой не може да гарантира какво ще ми се случи! Ще завършва само с това, че за всяка своя дума от сега нататък РАЗПОЛАГАМ С НЕОСПОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, СВИДЕТЕЛИ И ФАКТИ! Ще премина и детектор на лъжата!

Мълчах достатъчно! Сега е време да говоря. Ще говоря дълго и ще изваждам на показ истината парче по парче! Ден след ден! Ако някой от вас си помисли, че съм спестил нещо - така е! Най-ужасните неща все още пазя в тайна и ще използвам в съда, за да защитя и опазя бъдещето на детето си! Не искам да ходи в интернат! Прости ми, Боже, че публикувам това! Бих умрял, но ще опазя Давид!

НЕ ИСКАМ ДЕТЕТО МИ ДА ХОДИ В ИНТЕРНАТ! МОЛЯ ВИ, ПОМОГНЕТЕ МИ!

ДОБАВКА: Тези записи са от преди повече от месец! Причината за поведението е скандал заради друг мъж!", завършва Найденов.

Четете още: Шок! Иво Димчев съблазнил шефа на пожарната