Джъстин Бийбър ще става баща?

21 юли 2021 | 14:00
4012
1
снимки: Instagram, Getty Images
1

Любимата ни попзвезда Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли намекнаха, че скоро ще станат родители. Или поне по този начин феновете им разтълкуваха една от последните снимки, които са споделили в социалната мрежа.

На черно-белия кадър певецът и любимата му позират по бански и по нищо не личи, че г-жа Бийбър е бременна. Описанието на кадъра обаче е достатъчно красноречиво, а то се състои само от два думи - "Мама и татко".

Малко по-късно стана ясно, че семейството на Джъстин наистина се е увеличило с още един член и това е новото им куче. Пояснението дойде от самата Хейли, която в коментарите написа: "Мисля, че може би трябваше да напишеш, че сме мама и татко на куче", преди всички да полудеят". И дотук приключиха поздравленията и настъпи известно разочарование във феновете на двойката. Но кой знае - нищо чудно г-н и г-жа Бийбър вече да мислят и за дете. 

Четете още: Джулиана Гани с брутален гаф - ще паднете от смях

 


Още по темата

Коментари

1 Бивш от НСГП
  21 юли 2021 | 14:15 отговор
 

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка. Абе че Брутално Грозен надежда Смрадлив Мангал, че тоя Джъстин по красива от теб.

 

Добави Коментар

Най-четени