Еха! Ергенът покани на тайна среща Алекс. Има ли нещо, което не знаем?

18 май 2022 | 12:41
12092
2
Инстаграм, Фейсбук
2

Финалът на култовото риалити "Ергенът" наближава. Остават броени дни и само три кандидатки за сърцето на Виктор - Александра, Виктория и Дениз.

И броени дни преди финала в мрежата се появи папарашка снимка на най-желания мъж в България с една от участничките.
 

"Днес Александра и Виктор от "Ергенът" са заснети заедно в София. Според Вас двамата заедно ли са и отиват ли си", гласи постът в социалните мрежи, придружен със снимка...

"Честно да ви кажа, много ми се иска, даже се зарадвах първоначално, но... Не ми се вярва. За да се появят така публично, точно преди финала, Виктор лъска имидж. Наясно е, че хората го изядоха и ще го направят на нищо, ако е вярно, че Александра връща розата. И просто иска сигурно да го видят с нея", коментира една от фенките на предаването.През целия първи сезон Виктор показваше симпатии към Александра, коментират други. Дали тя е спечелила сърцето му извън шоуто?

Александра беше подложена на атака от страна на другите девойки, най-вече от рускинята Виктория. Наскоро самият Виктор сподели, че като гледа нещата отстрани съжалява, че не е реагирал по-адекватно. Вероятно и срещата с Александра е била с цел извинение. Такова Алекс е получила и от няколко момичета, сред които Дениз.
 

Още по темата

Коментари

2 фен(бивш)
  20 май 2022 | 20:17 отговор
 

Имаше,но вече и зрителите,знаят,глоба20,30 хилки,от СЕМ.НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ,ЧЕСТИТО!

 
1
  18 май 2022 | 23:05 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени