Автор
Веселина Петрова

Еха, Галя разкри дали с Миро са били гаджета

Обикновено, като заговорим за Галя, веднага ни идва на ум дуета ѝ с Миро – „Каризма”. И винаги се чудим в крайна сметка имаше ли нещо между тях, или не, и защо така изведнъж поеха в различни посоки, точно когато бяха на върха на славата.

Изписа се много по темата. И ето че сега самата Галя реши да разбули тайната на връзката си с колегата си.

View post on Instagram
 

„Виждах, че нещо не му е комфортно и го поканих вкъщи да говорим. Попитах го какво точно иска. И той отговори – искам да бъда сам. Попитах – това ли е всичко. Искаш ли да направим два паралелни индивидуални проекта? Той повтори – искам да бъда сам”, споделя певицата пред списание „Ева”.

Признава, че ѝ било много тъжно, но трябвало да се съобрази, защото вярва, че ако обичаш някого, трябва да го пуснеш да си отиде.


„Ако чувството е истинско, то намира начин да се върне при тебе. Или ще преосмислите и изградите съвсем нови отношения на по-високо интелектуално ниво. Или енергията на любовта ще се върне под друга форма и ще се случи нещо още по-хубаво”, казва философски изпълнителката.

View post on Instagram
 

Галка, както мнозина я наричаха, казва още, че двамата с Миро са си били музи един за друг.

„Аз имам много чисти чувства към Миро, още повече осем години по-късно, но отношенията ни бяха платонични... Двама души са заедно, доколкото имат нужда един от друг. В следващ период може да имат нужда от нещо друго”, разсъждава Галя.