Автор
Христина Кирилова

Ексклузивно: Джулиана Гани се омъжи и показа бременно коремче (снимки)

Джулиана Гани изглежда по-влюбена от всякога и май, май е минала под венчило за трети път. Явно сватбата е била в тесен семеен кръг, а за нея научихме от последната публикация на едрогърдата блондинка в Инстаграм.

Тя сподели два кадъра, на които е облечена в бяла булчинска рокля, а на главата си има красив венец от цветя и е прегърнала любимия си Теодор. Посланието към снимките също подсказва, че двамата са си казали "Да", а то гласи: "Нека бъдем любов,в този изпълнен със злоба свят!!Обичам те".

View post on Instagram
 

И макар Гани да не съобщава директно, че се е омъжила за трети път, последователи веднага я разкриха и в коментарите заваляха честитки, които Джулката посреща единствено с харесване, без никакви пояснения.

Час по-рано тя пусна и друга "бомба", като безмълвно потвърди и че очаква бебе. Слуховете, че чака втори наследник, Джулиана подминаваше с мълчание или правеше опити да ги опровергае, но едно от последните ѝ сторита казва повече от думите. В кратко видео тя се усмихва широко, докато снима отражението си в огледало и ясно се вижда, че в момента коремът ѝ съвсем не е така хлътнал, както е по снимките ѝ. Изглежда, че бременността ѝ вече е напреднала и може да покаже, че в утробата ѝ расте бебе без притеснения.

Говори се, че в момента Гани се готви за парти преди посрещането на бебето, което в САЩ е известно като baby shower. А дали наистина е казала "Да" на Теодор - все още не е потвърдено, а повод за съмненията дали е имало сватба, е фактът, че на последните снимки, на които позира в булчинска рокля, тя все още не е с наядряло от бременността коремче. Възможно е снимката просто да е част от фотосесия, с която Джулиана и Теодор ще обяват, че очакват дете.

Четете още: Ловецът на бежанци Динко Вълев може да не проходи отново