Ексклузивно: Джулиана Гани се омъжи и показа бременно коремче (снимки)

12 септември 2022 | 13:03
65137
8
снимки: Instagram
8

Джулиана Гани изглежда по-влюбена от всякога и май, май е минала под венчило за трети път. Явно сватбата е била в тесен семеен кръг, а за нея научихме от последната публикация на едрогърдата блондинка в Инстаграм. 

Тя сподели два кадъра, на които е облечена в бяла булчинска рокля, а на главата си има красив венец от цветя и е прегърнала любимия си Теодор. Посланието към снимките също подсказва, че двамата са си казали "Да", а то гласи: "Нека бъдем любов,в този изпълнен със злоба свят!!Обичам те". 

И макар Гани да не съобщава директно, че се е омъжила за трети път, последователи веднага я разкриха и в коментарите заваляха честитки, които Джулката посреща единствено с харесване, без никакви пояснения.

Час по-рано тя пусна и друга "бомба", като безмълвно потвърди и че очаква бебе. Слуховете, че чака втори наследник, Джулиана подминаваше с мълчание или правеше опити да ги опровергае, но едно от последните ѝ сторита казва повече от думите. В кратко видео тя се усмихва широко, докато снима отражението си в огледало и ясно се вижда, че в момента коремът ѝ съвсем не е така хлътнал, както е по снимките ѝ. Изглежда, че бременността ѝ вече е напреднала и може да покаже, че в утробата ѝ расте бебе без притеснения. 

Джулиана Гани

Говори се, че в момента Гани се готви за парти преди посрещането на бебето, което в САЩ е известно като baby shower. А дали наистина е казала "Да" на Теодор - все още не е потвърдено, а повод за съмненията дали е имало сватба, е фактът, че на последните снимки, на които позира в булчинска рокля, тя все още не е с наядряло от бременността коремче. Възможно е снимката просто да е част от фотосесия, с която Джулиана и Теодор ще обяват, че очакват дете.

Четете още: Ловецът на бежанци Динко Вълев може да не проходи отново

Още по темата

Коментари

8 Ую
  15 септември 2022 | 17:05 отговор
 

Ппа къде ги намира все хубави момчета тая!!!

 
7 Мимокмок
  13 септември 2022 | 20:07 отговор
 

Щом тия курволеси са ни "иконите",явно сме ударили дъното и копаем към Китай!!!!!!Ужас!!!!!!!

 
6 Цингарела
  13 септември 2022 | 17:47 отговор
 

Тези подписват ли?

 
5 Вааа
  13 септември 2022 | 10:43 отговор
 

К'ва е тая? Нек'в ужас нек'ф ад. Сигурни ли сме ,че не е травестит.Познавам по-красиви травестити. Вържете му тръбите ,че аман от тоя генофонд.Ех що не сме в 13-14век.Въпрос на клечка кибрит.

 
4 ЗеС
  13 септември 2022 | 09:10 отговор
 

Накрая Гани ще се събере с Благой Георгиев

 
3
  13 септември 2022 | 03:00 отговор
 

Напоследък само за нея пишете! Прости или тъпи сте? Какво ги интересува хората тая кифла,????

 
2 Коя е тая
  12 септември 2022 | 22:37 отговор
 

Кой го интересува какво ,каква ,защо за тази жена?

 
1 ?
  12 септември 2022 | 15:23 отговор
 

Все още не мога да загрея с какво е известна тази кифла. Вие в този сайт живеете в някакво друго измерение.

 

Добави Коментар

Най-четени