Автор
Кристина Кирова

Ексклузивно: Поли съобщи, че с Благой се развеждат (снимки)

Всяко чудо за три дни - точно такава се оказа и поредната любов на Благой Георгиев. Припомняме ви, че той напусна Златка Райкова, за да бъде с далеч по-младата от него Полина, двамата дори сключиха брак преди около година.

Брюнетката обаче явно не е очарована от бившия футболист, защото и тя, подобно на плеймейтката, твърди че той не държи на думата си. Това пролича от публичното ѝ изявление, че с Джизъса ще се разведат, след като приключи участието му в "Сървайвър". Вероятно това е била и причината тя да отлети за Доминикана и може би от продукцията са ѝ разрешили да разговаря с Благой и да му съобщи решението си.

Изглежда, че идеята за развод ѝ е дошла наскоро и не преди заминаването на Георгиев за снимките на шоуто. В сторитата си Поли споделя, че няма намесен трети човек в отношенията им, което да е довело до решението за раздяла. Джизъса разочаровал хубавицата с отношението си, по нейни думи и тя е категорична, че няма да даде втори шанс на брака им.

Както почти всички на Благо, така и Поли си татуира името му, но в публикациите си разкри, че вече се е заела с преработването на татуса. Но трябва да отбележим, че тя няма да спада в графата негови предишни любови, които са го дарили с дете.

Четете още: Грандиозен скандал разтърси "Ергенът": Елена плаче неутешимо