Ексклузивно: Сузанита призна за раздялата с Марк и как ще роди

16 септември 2022 | 16:36
33034
4
снимки: Instagram
4

Сузанита вече е в края на бременността, а феновете ѝ всеки момент очакват първородният ѝ син, когото ще кръсти Красимир, да се появи на бял свят. Междувременно дъщерята на Орхан Мурад неуморно споделя какво ѝ се случва във всекидневието, като публикува сторита и постовете в социалните мрежи. 

В по-голямата част на тях присъства и бащата на бебето ѝ - Марк. Спортистът, с когото Сузанита живее от много време насам, е неотлъчно до нея и двамата изглеждат все по-влюбени. Но преди да подновят идилията помежду си, известно време се говореше, че са разделени. 

И макар Сузанита да не призна публично дали това е истина, тя подсказа, че двамата минават през кризисен период, като дори изтри общите им снимки от профила си и сякаш искаше да го заличи. Явно Марк от своя страна е направил всичко възможно, за да останат семейство, тъй като този период не продължи дълго.

 

Преди броени часове Сузанита проговори за първи път по темата, като отговори на въпрос на почитател в мрежата. Тя сподели, че двамата с Марк са били разделени, но за кратко, а причината е била, че бременността е накарала бъдещата майка да бъде крайно емоционална и е взимала крайни решения:

сузанита

Днес обаче с Марк изглеждат щастливи и са в трепетно очакване на първата си рожба. 

Сузанита продължи с отговорите на въпросите от феновете, като ги публикуваше под формата на сторита. В кратко видео тя поясни, че желанието ѝ е да роди естествено, вместо секцио. Също така беше категорична, че ще се завърне на сцената след раждането. 

сузанита

Четете още: Алекс и Дани се събраха: Двамата се награбиха на официално събитие (Снимки)

Още по темата

Коментари

4 фен(бивш)
  19 септември 2022 | 20:39 отговор
 

МНОО ЯСНО,ЧЕ ЕСТЕСТВЕНО,А НЕ ОТ ДУПЕТО.

 
3 Кьосев
  17 септември 2022 | 16:53 отговор
 

Джуките направени за гълтане на кочани!)

 
2 Бивш от МВР
  16 септември 2022 | 17:27 отговор
 

ЧЕ ТАЯ СУЗАНИТА Е С ТУРБО БОТЕВСКО И ВИСОКО ЧЕЛО.

 
 
Бивш от МВР
16 септември 2022 | 17:28

ОНО ПОЛОВИН ЧЕЛО Е ПРИ ТАЯ СУЗАНИТА А ЗА ДРУГАТА ПОЛОВИНА ОТ ЛИЦЕТО МУ.

1 Бивш от МВР
  16 септември 2022 | 17:25 отговор
 

надежда дойчева - НЕ СЪМ МНОГО ГРОЗЕН МАНГАЛ, ЧЕ ПОГЛЕДНИ МЕ ЧРЕЗ ГУГЪЛ ТЪРСАЧО МИ.

 
 
Бивш от МВР
16 септември 2022 | 17:25

В.Н.И.М.А.Н.И.Е: Тези мошеници мамят и тормозят хора ...2021/10/17 › внимание-тези-моше... 17.10.2021 г. — П.о.л.и.н.а С.т.а.н.ч.е.в.а Х.а.м.и.д и Н.а.д.е.ж.д.а Д.о.й.ч.е.в.а. 0. Споделете. - ----. За п.р.е.с.т.ъ.п.н.а г.р.у.па., която върлува в София, сигнализират читатели ...

 
16 септември 2022 | 17:25

надежда дойчева - НЕ СЪМ МНОГО ГРОЗЕН МАНГАЛ, ЧЕ ПОГЛЕДНИ МЕ ЧРЕЗ ГУГЪЛ ТЪРСАЧО МИ. ......................................................................................................................... ШИЗИ надежда дойчева, че откъде да знаеш че не си по грозен циганин от грозния илиян тупалка циганин ?

 
16 септември 2022 | 17:26

ШИЗИ надежда дойчева, че откъде да знаеш че не си по грозен джагал от грозния 100 кила джагал ?

 
Бивш от МВР
16 септември 2022 | 17:26

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА и КЛИП. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!! ................................................................................................................................................ !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.

Добави Коментар

Най-четени