Борбата за сърцето на "Ергенът" Виктор Стоянов става все по-ожесточена. Днес предстои поредният епизод, в който той ще покани една от участничките на романтична среща, а последствията от нея ще разтърсят имението.

Избраницата на Виктор вече е канена и друг път на индивидуална среща с него, което вбеси останалите участнички. За пръв път обаче той ще засвидетелства чувствата си към нея със скъп подарък. Вълненията ще преливат и тази вечер, а в резултат на безмилостните нападки на останалите момичета, избраницата на Виктор ще пожелае да напусне предаването. Но дали това наистина ще се случи, ще разберем довечера.

View post on Instagram
 

Ергенът е организирал и футболен мач за претендентките за сърцето му, а победителките ще имат щастието да се насладят на следобед с Виктор и на вкусен средиземноморски обяд.

View post on Instagram
 

Предстои да разберем и кое от момичетата е отправило обвинение в изневяра към най-желания ерген. А коя ще бъде следващата участничка, която ще напусне надпреварата след Церемонията на розата - ще разберем още тази вечер.

Четете още: Петканови пак излъгали за развода? Ето го доказателството (снимки)