Автор
Ева Григорова

Новата визия на Деси Слава шашна всички (СНИМКА)

Пълна трансформация е преживяла певицата с ангелски глас Десислава. Тя няма нищо общо с предишната си визия.

В момента визията ѝ е изцяло подновена и освежена - косите са подкъсени, леко накъдрени и решени в кафявата, шоколадова, гама. Това може би я прави малко делова, но е някак си по-стилна, отколкото когато беше блондинка.

View post on Instagram
 

Тялото ѝ също е променено, при това към по-добро. Отслабването на изпълнителката се вижда вече от всички и не е от фотошоп. Това е похвално, защото диетите винаги са нещо много трудно за спазване, защото за тях трябва упоритост и постоянство.

Не се знае дали в живота на Деси има нова любов и на какво се дължи това разхубавяване, засега това остава загадка. Но последователите ѝ са категорични, че тя заслужава свестен и сериозен мъж, който да я прави щастлива, а не и дечко както предишните.

View post on Instagram
 


Коментарите също са красноречиви:

"Ееее крайно време беше да си брюнетка! Много ти ходи този цвят на косите, Деско! Някак си те прави по-свежа и лицето ти изпъква, а бе хубавица!"

"С този цвят си супер!!! Даже за мен лично изглеждаш по млада и свежа!!!"

Въпреки това има и почитатели, които предпочитат да си е руса:

"Хубаво е жената да сменя прическата от време на време, това сякаш ми дава някаква нова сила, но се обзалагам, че отново ще се върнеш в клуба на блон динките"

"Определено русото повече ти отива имаш нужда от промяна, но със сигурност пак ще си върнеш русият цвят"

Четете още: Палава: Джулката гола и гореща в леглото се обясни в любов (СНИМКА)