Автор
Ива Петрова

Елица от 'Игри на волята': Хейтърите са индивиди, не личности, които страдат от липса на самочувствие

Една от най-интересните участничики в "Игри на волята" - Елица, със сигурност ще бъде запомнена и като една от най-забележителните участнички в състезателното шоу.

Олимпийската ни медалистка по борба свободен стил обаче, освен с атрактивното си присъствие, привлече вниманието и с бурния си нрав, заради който си навлече не малко негативни реакции в социалните мрежи, а и сред останалите участници.

View post on Instagram
 

Нерядко опърничавата брюнетката отказва да се съобразява с тактиките на съотборниците си в името на любовта си към сърбина Алекса, който е в конкурентен отбор. В същото време той не изневерява на принципите си и подкрепя останалите при всяка отдала му се възможност.

Това разминаване безспорно не е по вкуса на Елица, която е категорична, че повече няма да участва в подобен тип риалити формати. Причината е не защото не ѝ е харесало в "Игри на волята", а за да не допуска повече непознати хора в личиня си живот. "Това излизане от зоната ми на комфорт е достатъчно приключение", призна тя наскоро в Инстаграм.

View post on Instagram
 


Що се отнася до хейта, който се изля върху нея, спортистката казва: "Хейтърите са индивиди, не личности, които страдат от липса на самочувствие". Медалистката ни признава, че гледайки шоуто, вече си е променила мнението за някои от участниците, с които е делила един покрив, но не конкретизира за кого става въпрос.

Младата атлетка мечтае за голямо семейство, с поне 4-5 деца - разбира се, можем да предположим, че вижда всичко това с Алекса, с когото са заедно от две години.

Любопитна подробност е, че Елица често бърка български и сръбски думи, въпреки че е българка. Обяснението е, че от година и половина тя живее в Сърбия, където основно се говори на сръбски, но пък на двамата с Алекса скоро им предстои да се преместят да живеят в София.

View post on Instagram
 

Четете още: Есмер разкри от колко години Благой не е виждал детето си, не давал и пукнат грош за него