Ето я красавицата, която ще е победител в новия сезон на "Игри на волята"

Олимпийска медалистка е фаворит за победител в "Игри на волята".

Става дума за талантливата състезателка по борба свободен стил Елица Стоянова, която се завърна от игрите в Рио с бронзов медал и която е един от участниците в новия сезон на предаването, научихме от "България днес". Въпреки новината, че боркинята слага край на спортната си кариера, тя изненадващо се завърна на тепиха в началото на лятото.

View post on Instagram
 

А вече знаем и че ще мери сили с останалите участници по време на тежките физически изпитания в шоуто по Нова тв. От продукцията разкриха, че през този сезон битките на арената ще бъдат още по-внушителни и обещаващи.

View post on Instagram
 

27-годишната варненка, която е и световна шампионка в категория до 48 килограма, със сигурност ще покаже завидни умения и нейното име вече е сред тези, които се спрягат за победител. Да припомним, че миналогодишният шампион също е олимпиец. Андрей участва на зимните игри в Сочи в ски бягането, но се изявява и като ултрамаратонец.

View post on Instagram
 


А Елица, освен с гореспоменатите постижения, може да се похвали и с още куп международни отличия в спорта. След като се оттегли от борбата, стана треньор. Тя не крие, че ежедневно се грижи за спортната си форма и е уверена, че ще е трудно да бъде победена на арената. С право Янкова е считана и за една от най-красивите ни състезателки в борбата. За разочарование на почитателите ѝ от мъжки пол обаче, тя има дългогодишен приятел.

View post on Instagram
 

Четете още: Емили заплаши: Пак ще хвърча с тротинетката на магистралата