Елизабет Хърли взривяващо секси на 55: Само по палто и бикини (снимка)

Елизабет Хърли е от холивудски красавици, за чиито физически достойнства можем да говорим много. Трудно бихме могли да опишем с думи възхищението си, което изпитваме към дами като нея, които изглеждат толкова зашеметяващо дори и след 50-те. Днес тя не спира да ни радва в социалните мрежи с провокативни снимки, от които струи огромна доза чар, защото усмивката никога не слиза от лицето ѝ.

Последният кадър, който е споделила актрисата в Инстаграм обаче задминава голяма част от предишните по сексапил. На него Елизабет позира навън, единствено по бели бикини и пухено палто. Тя е разгърнала щедро връхната дреха, а отдолу не е сложила дори сутиен. Напротив - акцентирала е върху прелестните си гърди, които се подават палаво до зърната.

View post on Instagram
 

Снимката е публикувана преди по-малко от 24 часа, но вече се радва на стотици хиляди харесвания и безброй коментари. А кой ли е фотографът ѝ? Разбира се, синът ѝ Деймиън, който никога не отказва да заснеме звездната си майка, дори и по бельо. Всъщност, трябва да признаем, че младежът показва завиден талант във фотографията.

Кадърът е увековечен пред дома на Елизабет и Деймиън в Хертфордшир, където прекарват трудните епидемични времена.

View post on Instagram
 

Четете още: Синът на Софи Маринова мечтае да стане полицай в Швейцария