Елза Парини за Карбовски: Ако аз започна да говоря, ще стане страшно

Скандалните обвинения на пловдивската дизайнерка Миглена Каканашева срещу Мартин Карбовскиза в сексуален тормоз разбуниха духовете в социалните мрежи и отприщиха серия от коментари по адрес на известния журналист. Докато едни го защитаваха яростно, други, като Нора Недкова например, също скочиха срещу него.

Припомняме, че преди два дни Мегз обвини журналиста в секс изнудване и посочи редица популярни имена, склонили пред сексуалните му желания. Карбовски не остана длъжен на младата бизнесдама и ѝ обеща, че ще се видят в съда.

Направил съм повече от 600 филма. За първи път ми се случва някои, когото съм снимал да повярва, че след реализирано...

Публикувахте от Мартин Карбовски в Понеделник, 9 ноември 2020 г.


Сред родните знаменитости, имали вземане-даване с водещия на тв предаването "Втори план", се оказа и прочутият български травестит Елза Парини.

Същият не се въздържа и смело се включи в кореспонденция във Фейсбук, развихрила се между защитници и обвинители.

"Предлагам всяка да си разкаже историята и Гешев да си свърши работата. Ако аз започна да разказвам за моето интервю при господинa... Ще стане страшно!", написа най-известният поклонник на женските тоалети в България.



Изказването на Елза предизвика интереса сред много потребители и те започнаха да гадаят какво ли е искал Карбовски от прословутия травестит. Преди години журналистът взел интервю от мъжа в женски дрехи във Варна. Тогава Парини заявила, че ще отговори на въпросите на тв водещия само при условие, ако Карбовски ѝ позволи да го облече и гримира като жена.

След разкритията на Мегз редица жертви на похотливия журналист са се свързали с нея, заявявайки ѝ, че са готови да се изправят редом до нея на съдебната скамейка срещу Карбовски, пише "Блиц".

View post on Instagram
 

Четете още: Карбовски проговори за секссцените с Мегз