Автор
Woman.bg

Ема Стоун е най-високоплатената актриса за 2017-а

Класацията за най-високоплатените актриси в света за 2017-а на списание "Форбс" вече е факт и имената на 10-те звездни дами са ясни.

На първо място е звездата от „Ла Ла Ленд“ - 28-годишната Ема Стоун, която изиграва ролята на младата актриса Мия в мюзикъла. Само за 12 месеца очарователната дама е спечелила внушителната сума от 26 милиона долара.

След нея се нарежда прекрасната Дженифър Анистън, която продължава да се радва на добри приходи дори и десетилетие след края на култовия сериал „Приятели“. Актрисата, която тази година навърши 48 г., е спечелила 25, 5 милиона долара за последната година.

Дженифър Лорънс заема почетното трето място в класацията с приход от 24 милиона долара. Тази година русокосата красавица бележи сериозен спад в доходите си в сравнение с миналата година, когато те бяха 46 милиона долара.



Мелиса Макарти се нарежда на четвърто място с 18 милиона долара, а на пето място е Мила Кунис с приход от 15.5 милиона долара.



Ема Уотсън, превърнала се в звезда с ролята си на Хармаяни в поредицата за Хари Потър, е на шесто място сред най-високоплатените актриси за 2017 г. с приход от 14 милиона долара.

Следващите четири най-добре платени дами в света на киното за тази година са Чарлийз Терон, Кейт Бланшет, Джулия Робъртс и Ейми Адамс.

Четете още: Крис Браун за побоя над Риана: Тази нощ преобърна живота ми